Connect with us

Revistateo.ro

Sediu de concediu. Viata chiar e buna. Pe cuvant!

Inedit

Sediu de concediu. Viata chiar e buna. Pe cuvant!

Poate suna a bla-bla de neinteles, dar vorbesc despre ce urmeaza dupa momentul ala in care hotarasti sa iti schimbi viata. Si, pana sa te lamuresti cum e cu aia noua, esti mai ratacit ca-n jungla.

Adica nu ca te uiti in oglinda si nu te mai recunosti, dar sunt dimineti in care te uiti in oglinda si nu mai vezi pe nimeni! Buun… dupa toata zvarcolirea asta, lucrurile incep sa se aseze: aproape vesnica stare de voma se duce, zvacnirile din stomac se potolesc, spaima incepe sa dispara si, acum vreo luna, ai inceput sa simti cu pier ridurile de pe creier. Deodata, capul tau nu mai seaman cu un aeroport mare, gen Heathrow, unde nu se opreste nimic, niciodata!

Citeste si: Sediu de concediu. Spune-ne povestea ta!

Citeste si: Sediu de concediu. Poseidon epilat, cu tanga

Citeste si: Sediu de concediu. Cu cortul nu e tocmai liniste…

Ieri mi-am facut bagajele. Drumul a fost senzational! Scarbos de aglomerat, dar si ce daca? Aveam muzica, aveam cafea, aveam tigari (nu le-am lasat, dar pe cuvant ca le-am mai rarit!) Acum, sunt pe plaja de trei ore. Mi-am facut cel mai tampit-amestecat playlist, am baut un frappe cu gust de nisip, am citit cele mai proaste reviste si a cel fost distractive lucru pe care il puteam face. Diseara o sa adorm la cele mai idioate seriale si stiu sigur ca o sa imi fie bine.

Ideea e simpla: “cuplata” sau nu, maritata au ba, du-te o data la un timp singura undeva, te rog! Macar doua, trei zile. O sa te iubesti mai mult (si sunt sanse mari sa-l iubesti si pe el mai mult la intoarcere).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top