Connect with us

Revistateo.ro

Sediu de concediu. Spune-ne povestea ta!

Stiri

Sediu de concediu. Spune-ne povestea ta!

Din clipa aia, incepi sa numeri, dupa caz, ore, zile, saptamani pana la concediu (nu ziceti luni, ca nimeni nu mai transforma saptamanile in luni! E o unitate de masura prea… indepartata!) Si cum asta facem si noi, asta faceti si voi, haideti sa asteptam impreuna vacanta. Apoi, sa ne bucuram impreuna de ea!

Ce naiba, vara e-n toi, iar vacanta e-n cel putin doi! Nu numai ca timpul va trece mai repede (pariu!), dar ne vom si distra! Ne-am dat seama ieri, cand unul dintre noi a venit la birou in slapi, sort si tricou turbat colorat. E primul care intra in concediu. Mai are “8 zile si-un apus” pana pleaca. Pauza de pranz din ziua aia a fost cea mai lunga (cred ca mai mult am lalait-o cu totii in iarna, cand am pus la cale Secret Santa).

Ne-am facut cocktailuri de sucuri, am inceput sa ne planuim cu totii concediile care vin si sa ni le povestim pe alea care au trecut. Care, cum s-a bronzat cu model de maieu, tricou ori sandele, care s-a prajit ca fleica pe gratar, care s-a ratacit pe plaja cand era mic fiindca a urmarit un nene care i se parea pirat… Am ajuns si la cuceriri, dar despre asta vorbim maine, poimaine.

Acum, sa n-o mai lungim! Sa-nceapa distractia! Tu cat mai ai pana la vacanta? Si unde te duci?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top