Connect with us

Revistateo.ro

Nu-i frumos sa barfesti oameni, stiu, dar ma stiu si ca deseori e imposibil. Nu poti sa nu barfesti macar in cap jumatate din ce vezi daca....

Inedit

Sediu de concediu. Poseidon epilat, cu tanga

Ca sa nu fiu considerata complet afurisita, ma limitez sa va povestesc doar despre ei. Si nu chiar despre toti, ca sunt multi si pot fi grupati pe caprarii. Pentru mine, cei mai interesanti sunt pletosii telurici una cu natura si voinicii irezistibili.

Zeii plajelor care fac marea sa se dea frumos deoparte din calea lor. Nu chiar ca in fata lui Moise, dar ceva destul de asemanator. Pielea e perfecta, nici un fir de par nu flutura pe ea. Ma si intreb cum naiba, uneori chiar cred ca au pensete ascunse in slip. Dar cel mai mult si mai mult imi place drumul lor spre apa, printe sezlonguri.

Citeste si: Sediu de concediu. Spune-ne povestea ta!

Citeste si: Sediu de concediu. Printul de la malul marii

Mersul e ceva foooarte amestecat, cu forta si eleganta. Privirea zici ca-i in zare, la pescarusi, dar nu e decat o manevra perfida. Au o tehnica a privitului foarte sofisticata. Nu rateaza niciun buric de fata tolanita la prajit.

Pomenesc buricul pentru ca, in mintea mea, de-acolo isi incep ei evaluarile. Acum, nu prea mai pot vorbi, trebuie sa fiu atenta la asta: Zeul Plajei tocmai a pus ochii pe piercingul cu marcasite al Afroditei. Cred ca tocmai cazuse o raza de soare fix acolo si l-a orbit, ca prea sa freaca la ochi buimac. Clar, fata i-a facut bresa in armura!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top