Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Secretele de FRUMUSETE ale unei LADY

Majoritatea femeilor au auzit de revista Cosmopolitan, dar nu toate stiu cine este femeia din spatele ei. Joyce Carpati, in varsta de 83 de ani, a fost marketing director al acestei reviste si niciodata nu inceteaza sa fie la moda. Iata care sunt secretele ei in materie de frumusete!

La varsta de 16 ani studia canto la o universitate din Milano, in Italia. Desi asta se intampla in 1949, perioada in care tara inca se refacea dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, cand iesea pe strada, nu putea sa nu observe stilul de imbracaminte al femeilor din acea tara. Era impresionata si isi dorea sa arate la fel ca ele.

Cand avea in jur de 40 de ani s-a alaturat revistei Cosmpolitan unde si-a dedicat 27 de ani din viata pentru a invata si promova secretele frumusetii.

„Am invatat despre produsele cosmetice si am devenit constienta care sunt cele indispensabile unei femei. Cea mai importanta este crema cu factor de protectie solara. Trebuie sa ai tenul ingrijit si sa il protejezi impotriva arsurilor si actiunii prea puternice a soarelui”, a declarat aceasta pentru Today.

CITESTE SI: Sfaturi de FRUMUSETE din 1900

CITESTE SI: Produse de frumusețe pe care trebuie să le arunci din baie

„Nu cred ca mi-am pierdut niciodata stilul”, a adaugat aceasta. „Nu ies din casa niciodata fara sa ma asigur ca sunt prezentabila. Asta este felul meu de a fi, iubesc hainele si asta ar trebui sa faca orice femeie. Sa isi iubeasca hainele si sa se imbrace adecvat stilului ei”.

Joyce Carpati nu este impotriva interventiilor pe baza de botox, dar afirma ca stirbesc intr-un anumit fel frumusetea femeii.

„Cred ca fiecare femeie trebuie sa fie ceea ce isi doreste. Daca le deranjeaza ceva, sa aiba grija de acel aspect. Totul tine de atitudine pentru ca aceasta te face sa arati magnific. In plus, conteaza foarte mult cum te simti in legatura cu propria persoana. Eu stiu ca arat bine si asta ma face fericita. Stiu ca pot face fata lumii exact ca atunci cand aveam 30, 40 sau 50 de ani”, a concluzionat Carpati.

Ce parere ai despre trucurile ei de frumusete? Spune-ne in comentarii.

Sursa foto: nbcnews.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top