Connect with us

Revistateo.ro

I se spune vaduva neagra a Internetului. Secretul ei a fost descoperit abia acum

Stiri

I se spune vaduva neagra a Internetului. Secretul ei a fost descoperit abia acum

Este cunoscuta ca vaduva neagra a Internetului, iar povestea ei pare greu de crezut. O femeie de 80 de ani a reusit sa uimeasca politisti si psihologi cu felul in care a reusit sa fure banii altor batrani.

Melissa Ann Shepard este o canadianca de 80 de ani care a fost pusa in libertate dupa 2 ani si 9 luni de temnita. Motivul pentru care a fost inchisa este halucinant: tentativa de omor si furt. Insa, ce surprinde este felul in care a reusit sa ii fure pe ceilalti batrani de-o seama cu ea.

Vaduva neagra a Internetului a prins gustul retelelor de socializare si a site-urilor matrimoniale si, intr-o zi, i-a venit ideea sa le foloseasca in scopul imbogatirii. Potrivit BBC News, Melissa ii agata pe batrani pe site-urile de intalniri si diferite grupuri de chat-uri sau aplicatii de pe telefonul mobil, dupa care le lua pensiile.

O batrana de 92 de ani s-a trezit la viata la doua zile dupa ce a murit. Urmarea nu a fost deloc fericita

O bătrână în vârstă de 81 de ani a prins niște escroci prin telefon

Presa canadiana i-a dat numele de vaduva neagra dupa ce a stat de vorba cu mai mult barbati tepuiti. Acestora li s-a promis marea cu sarea, si anume o viata linistita impreuna plus intentia de a retrai dragostea din tineretile lor.

Din informatiile pe care le-au aflat politistii, ultima ei pereche, Fred Weeks, a fost sedat in timpul lunii de miere pe care au avut-o in urma cu aproape 3 ani. Vaduva neagra i-a pus doze consistente de substante halucinogene in cafea, in timp ce ii jura iubirea eterna.

Monitorizata si cu Internetul pe ‘mute’

S-a ales cu 20.000 de dolari si cu puscaria in urma acestei experiente, asta dupa ce barbatul, drogat, s-a suit in masina si a facut accident care, din fericire, nu a fost mortal.

Dosarul infractional al Melissei este mult mai stufos de atat. In 2005, batrana a fost acuzata de falsificare de acte in 7 spete diferite plus alte furturi de la barbatii pe care i-a cucerit cu carisma ei.

Politia din Halifax a postat o fotografie cu femeia avertizandu-i pe utilizatorii Facebook sa se fereasca de ea pentru ca „este o delicventa periculoasa”, gata sa o comita oricand. Politia face tot posibilul sa ii interzica accesul la Internet pentru a-i feri pe ceilalti pensionari de farmecele sale paguboase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top