Connect with us

Revistateo.ro

Se scoate taxa auto

Stiri

Se scoate taxa auto

Veste buna pentru romani! Dupa ani intregi de controverse, se scoate taxa auto!

Peste cateva zile, romanii care vor sa isi inmatriculeze autovehiculul nu vor mai fi nevoiti sa plateasca vestita taxa auto. Taxa de poluare va fi scoasa in curand, iar aceasta veste este de bun augur pentru soferi.

Oficialii de la APIA sustin ca eliminarea acestei taxe poate avea un efect dezastruos. Taxa de poluare, cunoscuta si ca timbru de mediu va duce la cresterea poluarii in marile orase, sustin cei de la API. „Se va ajunge la deteriorarea nivelului de siguranta in trafic (unde Romania ocupa un dramatic loc doi in UE in ceea ce priveste numarul de victime ale accidentelor rutiere)”, mai spun cei de la APIA.

Cei de la APIA mai spun ca eliminarea taxei va duce la o scadere a vanzarilor de masini noi cu aproximativ 30%, scrie ziarul Capital.

Ce taxe mai sunt eliminate

Printre taxele eliminate la inceputul acestui an se numara si taxele consulare si de cetatenie, taxele pentru cazierul fiscal, taxele radio tv, taxa suplimentara pentru eliberarea pasaportului temporar, dar si taxa pentru pierderea sau modificarea actelor.

CITESTE SI: Stimulentul de insertie pentru copii a fost majorat

Si taxele extrajudiciare de timbru sau taxa pentru permisele de pescuit ori cea pentru serviciile prestate de MAI pentru public sunt de domeniul trecutului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top