Connect with us

Revistateo.ro

Se adeverește profeția lui Newton

Inedit

Se adeverește profeția lui Newton?

Profeția lui Newton este pe cale să se îndeplinească, spun tot mai mulți adepți ai teoriilor conspiraționiste. Newton nu a știut să calculeze cu exactitate când va veni Apocalipsa, însă cei care au cercetat previziunile sale susțin că aceasta este foarte aproape.

Șocanta profeție a lui Newton

Isaac Newton a studiat îndeaproape Biblia și textele sfinte ale altor religii. A fost extrem de interesat în a decodifica predicțiile apărute în textele religioase. Conform celor care au analizat previziunile newtoniene, sfârșitul lumii ar trebui să vină în anul 2060.

Newton spunea că omul se va încăpățâna să înlocuiască natura și să distrugă într-o fracțiune de secundă toate ecosistemele vii construite în milenii.

Alte personalități marcante, recunoscute pentru nivelul lor intelectual, vin să confirme tot mai tare ideea potrivit căreia rasa umana se va autodistruge. Printre aceștia se numără și fizicianul Stephen Hawking, care spune că rasa umană se va robotiza.

Printre semnele Apocalipsei, despre care a vorbit și Newton se numără molimele și epidemiile de boli incurabile, cutremurele devastatoare și fenomenele meteorologice nemaiîntâlnite, precum și radiațiile chimice fără precedent.

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, o nouă profeție adeverită. Ce mesaj nou are pentru români

CITEȘTE ȘI: Profeții biblice. Cartea sfântă a prezis atacurile din Siria. Ce urmează să se întâmple

Despre sfârșitul rasei umane a vorbit și Nostradamus din Carpați, celebra clarvăzătoare nevăzătoare Baba Vanga. Aceasta spunea că oamenii vor fi înlocuiți de tehnologie în viitorul apropiat, iar războaiele și pandemiile vor decima populația.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top