Connect with us

Revistateo.ro

Scrisoarea lui Logan Sullivan, baietelul a carui sinucidere a cutremurat lumea

Inedit

Scrisoarea lui Logan Sullivan, baietelul a carui sinucidere a cutremurat lumea

Logan Sullivan, un baietel de 8 ani din Los Angeles, nu a mai suportat chinurile prin care trecea mama sa, diagnosticata cu o boala necrutatoare: cancer pancreatic.

Hotararea radicala pe care a luat-o a cutremurat o luna intreaga, scrisoarea lui de adio facand inconjurul lumii.

Logan si Tracey aveau o relatie perfecta mama-copil. Din pacate, viata le-a pus in cale un obstacol greu de depasit, insa mama baiatului facea tot posibilul ca micutul sa nu sufere mai mult decat o doare pe ea. Cancerul pancreatic i-a schimbat complet optica lui Tracey, insa baietelul, care intuia ce i se intampla mamei sale, nu suporta sa stie ca intr-o zi o va pierde de tot.

Tracey era pentru baietelul ei o adevarata X-Men, personajul animat preferat al lui Logan. Lupta din rasputeri sa invinga boala si era tot timpul alaturi de fiul ei, in ciuda suferintelor prin care trecea. Intr-o seara, Tracey a cazut la pat, iar medicii care au ajuns acasa au dus-o de urgenta la spital. Ii era foarte rau.

Femeia a intrat in coma, iar rudele baietelului nu stiau cum sa ii dea vestea in legatura cu starea de sanatate a mamei sale. Inainte sa mearga la sora ei la spital, matusa lui Logan primeste de la baietel o scrisoare adresata mamei sale. Femeia i-a citit randurile lui Tracey, care se afla in continuare in stare critica. Scrisoarea suna in felul urmator:

Scrisoarea tulburatoare a lui Logan Sullivan, baiatelul care a ales sa moara impreuna cu mama bolnava de cancer

„Mami, supereroul meu, regina mea, gagica mea frumoasa, dragostea mea… Vreau sa stii ca nu imi place sa te vad bolnava, asa ca te imbratisez puternic si iti spune ca te iubesc enorm.
Nu exista un loc pe pamant unde sa ma simt mai fericit decat langa tine si cel mai frumos lucru pe care mi-l amintesc inainte sa dorm este zambetul tau. Ma distreaza cand spui ca esti X-Men, doar ca sa nu ma vezi trist.

Chiar daca profesorul mi-a spus ce este, de fapt, cancerul, eu cred ca oamenii pe care ii ia Dumnezeu la el devin ingerasi. Ingerasii sunt trimisi apoi pe pamant sa aiba grija de oamenii fara ajutor.

Cred ca Dumnezeu vrea sa devii un inger, chiar daca suna egoist sa iti spun ca nu mi-ai indeplinit multe promisiuni: sa merg la Disneyland, sa ma inveti sa schiez, sa vad castelul lui Harry Potter… In fine, cred ca ai fost cel mai bun supererou pe care il aveam, am fost o echipa adevarata si de aceea, astazi, am decis sa te urmez.

O sa urc la cea mai inalta atitudine a navei care ma tine inchis aici si voi zbura ca sa te insotesc pentru tot restul timpului. Stiu ca vei ajunge in curand si ii voi spune lui Dumnezeu ca trebuie sa ii pregatim pe ingerasi sa te intampine.

Te iubesc mult, mami, si mereu te voi vrea langa mine. Nu mai plange si grabeste-te, te voi astepta aici sa devenim ingerasi, ca sa avem grija de persoanele nefericite.
Te iubesc, Logan”.

Scrisoarea lui Logan Sullivan, baietelul a carui sinucidere a cutremurat lumea

Scrisoarea lui Logan Sullivan, baietelul a carui sinucidere a cutremurat lumea

Matusa baiatului a fugit de urgenta acasa si a vazut ceea ce nu isi dorea niciodata: Logan nu mai era in viata. Baiatul se aruncase de la etajul 3, iar medicii nu puteau face altceva decat sa constate decesul.

Dupa doua ore de la constatarea decesului lui Logan, matusa primeste un telefon de la spital: Tracey a murit.

A fost cea mai trista zi pentru familia Sullivan, o zi pe care oricat ar incerca nu o vor putea uita niciodata. Ingerasii au plecat mult prea devreme…

Sursa foto: historiaspositivas.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top