Connect with us

Revistateo.ro

Scrisoarea emotionanta a unei mame catre fiul transsexual

Stiri

Scrisoarea emotionanta a unei mame catre fiul transsexual

Drama prin care trece un transsexual o intelege putina lume. Sa traiesti captiv intr-un corp pe care nu il simti al tau trebuie sa fie cumplit.

O mama stie foarte bine asta si i-a adresat cateva randuri fiului ei care s-a simtit femeie toata viata.

Ariel (Ariela) este un tanar care a reusit sa invinga depresia cu ajutorul mamei sale, persoana care i-a inteles cel mai bine trairile.

Transsexualii nu sunt priviti rau doar de societate heterosexuala, ci si de membrii comunitatii gay, spune barbatul devenit femeie.

„Draga mea fiica,

Te-am dorit dintotdeauna. Vreau sa stii ca mami te iubeste orice s-ar intampla. Nu a fost usor cand am aflat ca vrei sa te operezi, dar nici nu am disperat.

ASCULTA-TI COPILUL! Scrisoarea lasata parintilor de un baiat de 11 ani, inainte sa se sinucida

Scrisoarea unei mame catre fiica ei: ”Cand o sa fiu batrana…”

A fost un moment care mi-a deschis ochii. Experienta ta m-a invatat sa ma bucur de lucrurile pe care mi le-a daruit viata. Sa ma bucur de o fetita, desi am nascut un baiat.

Acum inteleg de ce plangeai de fiecare data cand veneai de la scoala. Nu te enervau profesorii sau, cum spuneai de multe ori, tristetea ta nu era provocata de orele ingreunate.

„Tatal tau mi-a spus de multe ori ca avem in familie un ‘poponar’ (…) te simteam special, sau, stiam ca esti SPECIALA”

De materiile absurde, de oboseala de a sta cate 6-7 ore pe zi in banca. Durerea ta a venit din partea celor care te judecau pentru ca erai efeminat. Mi-am dat seama prea tarziu de asta, iarta-ma!

Tatal tau mi-a spus de multe ori ca avem in familie un ‘poponar’, dar eu stiam ca tu nu esti homosexual. Simteam ceva ciudat in mine, imi spuneam ca nu e vorba de homosexualitate in cazul tau, te simteam special sau, daca ma gandesc mai bine, stiam ca esti speciala. Ceva imi spunea ca in interiorul tau plange o printesa care poate deveni cea mai buna prietena a mea, fiica mea.

Acum ca te-ai stabilit in Statele Unite, vreau sa stii ca te astept acasa pentru ca mi-e dor de tine. Stiu ca despartirea noastra a fost rece si niciodata nu ti-am spus ce cred cu adevarat. Am fost rezervata ca sa nu te emotionezi. Tatal tau inca nu stie adevarul. Nu am sa ii spun. Mami iti respecta promisiunea,

Te iubesc, mama Nelly”

Sursa foto: Shutterstock

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top