Connect with us

Revistateo.ro

scrisoare

Stiri

SCRISOARE de la tatal iubitor catre FIICA lui nenascuta. Vezi ce SFATURI emotionante ii da!

Citeste aceasta scrisoare plina de emotie pentru a vedea cat de puternica este dragostea unui parinte si cum ea apare inca dinainte ca el sa isi cunoasca pruncul.

Draga mea fiica,

Deja stiu cum te vei numi, insa nu iti voi scrie numele, pentru ca tu sa fii cea care il aude prima. Ti se va potrivi perfect, caci este minunat si gingas precum vei fi si tu.

CITESTE SI: Reactia uimitoare a unor parinti cand isi tin prima oara copilul in brate

CITESTE SI: Scrisoarea EMOTIONANTA a unei fetite care se pregateste de scoala, CATRE MAMA AFLATA LA MUNCA IN SPANIA

Draga mea fiica, nu iti voi ascunde ca am plans cand am aflat ca eu si cu mama ta vom avea un copil, am plans cand am vazut prima ecografie si apoi cand am aflat ca esti fetita. Esti dragostea vietii mele inca din prima clipa in care am stiut ca te formezi in pantecul mamei tale si sunt mandru ca am putut sa iti fiu alaturi in primii pasi spre viata ta.

Iti scriu aceasta scrisoare pentru ca astept cu nerabdare sa te cunosc, sa te tin in brate si sa iti simt bataile inimii. Habar nu am cum sunt acele momente si stiu ca, oricat as incerca sa mi le imaginez, nu se compara cu realitatea. Dar stiu ca poti sa ai toata increderea in mine, ca iti voi tine trupul firav si nu te voi lasa niciodata din bratele mele.

Stiu ca vei fi cea mai mare responsabilitate a mea, cea mai mare comoara si cea mai pura bucurie. Stiu ca vor fi nopti nedormite si plansete in toata casa, dar astept cu nerabdare clipa in care iti voi auzi glasul.

Astept si mai mult primul tau zambet, primul gangurit, primul „tata”. Stiu ca voi fi innebunit de iubire atunci cand vei sti cata putere ai asupra mea si cum reusesti sa imi topesti inima.

Deocamdata faci acest lucru din pantecul mamei tale, care are atat de multa grija de tine incat, la inceput ii era frica sa si respire, ca sa nu te piarda. Esti cea mai norocoasa sa o ai drept mama si sunt convins ca vei sti si tu asta.

Am cateva sfaturi pentru tine, in aceasta scrisoare, fetita mea. Ti le scriu astazi si ti le voi reaminti mereu, cand vei avea nevoie.

Tine minte, sa nu te multumesti cu putin! Pentru noi esti unica si minunata si asa trebuie sa fii pentru restul lumii. Niciodata sa nu lasi pe nimei sa isi spuna altceva.

Esti frumoasa! Pentru mine esti cea mai frumoasa si asta trebuie sa o crezi si tu. Vei descoperi ca adevarata frumusete se naste din suflet, asa ca ai grija sa te iubesti mereu.

Fii fericita! Eu si cu mama ta incercam sa facem asta, in locul tau, in primele luni de viata, insa cand vei mai creste, vei fi unica responsabila pentru fericirea ta. Descopera ce vis ai si nu il abandona niciodata. Vei regasi in aceasta scrisoare puterea sa o iei mereu de la capat.

Simte-te libera! Voi dori sa te simti libera in familia noastra, sa vorbesti deschis si sa vii la mine cu orice problema ai. Apoi vreau sa te simti libera sa faci ce iti doresti, sa lupti pentru ce meriti si, mai presus de toate, pentru fericirea ta.

E tot ce imi doresc pentru tine, draga mea. Eu sunt mandru la fiecare bataie a inimii tale si asa voi fi mereu!

Te iubesc,

Tati.

CITESTE SI: Pentru ca nu va mai apuca o alta aniversare, parintii acestei fetite i-au facut un cadou EMOTIONANT

CITESTE SI: I-a lasat o SCRISOARE sotului la doi ani dupa ce A MURIT. „Fa-o sa zambeasca…”

Sursa foto: fatherandchild.org.nz

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top