Connect with us

Revistateo.ro

soacra

Inedit

Scrisoare SINCERA catre viitoarea mea soacra

O scrisoare trimisa de nora catre viitoarea soacra, prin care se demonstreaza ca aceasta relatie nu este tensionata, cum se crede, ci plina de emotie.

Sa scriu aceasta scrisoare este unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit sa le fac. Acum simt un amalgam de emotii, admiratie si iubire.

Citeste si: Scrisoarea emotionanta a unei mame pentru viitoarea nora

CITESTE SI: Scrisoare catre mama care m-a parasit cand aveam o luna de zile

Sunteti femeia care l-a crescut pe sotul meu, alaturi de care imi voi petrece viata, iar pentru acest lucru va sunt recunoscatoare. L-ati adus pe el pe lume, ati avut rabdare sa il invatati si sa il ghidati in viata, astfel incat sa ajunga barbatul care este astazi si pe care il iubesc.

Sigur pe parcursul vietii v-ati gandit cui ii veti fi soacra, la ce fel de femeie se va opri fiul dumneavoastra si pe cine va alege sa ii fie alaturi toata viata. Poate v-ati rugat la Dumnezeu sa gaseasca pe cineva care sa il iubeasca neconditonat. Probabil v-ati dorit sa fie o femeie care sa ii stranga sosetele de pe jos fara sa se planga. Din pacate pentru el, mereu ii reprosez ca lasa sosetele pe jos, dar nu inseamna ca il iubesc mai putin.

Oamenii cred ca cel mai emotionant moment al nuntii este cel in care tatal isi duce fiica la altar, dar eu cred ca aceeasi legatura este si intre mire si mama sa, de aceea, „ruptura” din momentul cununiei este simtita cu multa emotie. Cand era copil, erati cea mai frumoasa femeie pentru el. Si asa veti ramane toata viata: prima iubire si cea mai mare slabiciune. Pentru mine nu sunteti „soacra cea rea” din povesti si glume, ci sunteti un reper, un model de viata.

Imi este imposibil sa ajung la nivelul dumneavoastra. Sigur vor fi zile in care el va tanji dupa atentia si iubirea pe care doar o mama i le poate da. Eu nu pot sa fiu chiar asa, insa va asigur ca ii voi fi alaturi in orice moment, il voi incuraja sa isi urmeze visele si il voi iubi. Sunt convinsa ca si dumneavoastra veti fi o soacra extraordinara si un sprijin pentru noi.

Curand, veti fi, tehnic, a doua mama pentru mine, nu doar soacra, asa ca nu pot decat sa va spun ca va iubesc si va respect. Multumesc pentru ca mi-ati daruit un cadou atat de special: barbatul alaturi de care imi voi petrece restul vietii.

Cu drag, nora dumneavoastra.

Sursa foto: lullabelly.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top