Connect with us

Revistateo.ro

Scapa de monturi cu un remediu natural

Sanatate

Scapă de monturi cu un remediu natural

Dacă suferi de monturi la nivelul picioarelor, ai incercat o groază de remedii din farmacii, de pe internet şi nimic nu a dat rezultate, atunci este timpul să încerci acest remediu naturist.

CITEŞTE ŞI: CARE SUNT CELE MAI FOLOSITE PLANTE VINDECĂTOARE ŞI CE BENEFICII ADUC

Monturile sunt depozite de sare cauzate de infecţii reumatice din cauza purtării unor încălţări neadecvate, însa pot să apară şi în urma unei gripe, amigdalite, dac ai un metabolism slab sau o nutriţie necorespunzătoare. Acestea afectează într-adevăr viata de zi cu zi,  multe persoane cheltuie o groază de bani pe încălţămintea de montaj, aspect destul de frustrant, şi să nu mai vorbim de aspectul neatractiv al picioarelor.

Iată prima reţetă naturală prin care puteţi scăpa de monturi:

Puneţi în 300 de ml de apă o lingură de frunze de dafin zdrobite. Este bine ca această etapă să fie urmată în decursul fiecărei seri. Fierbeţi amestecul 15 minute şi păstraţi-l în termos peste noapte. Strecuraţi lichidul dimineaţa şi beţi întreg amestecul, însă nu tot odată, ci pe tot parcursul zilei.

Procedaţi la fel timp de 10 zile la rând şi asigurăţi-vă că veţi pregati acestă băutură proaspată în fiecare seară. Repetaţi tratamentul după o săptămână de pauză. Singurul lucru care poate să vă surprindă este frecvenţa şi aspectul urinării. Aceasta va fi extrem de concentrată în sare şi destul de tulbure, întrucât va dizolva marile depozite de sare acumulate în organism.

Ar trebui să observaţi îmbunătăţiri după 10 zile de la terminarea tratamentului. Durerea comună va dispărea şi vă veţi simţi mult mai bine. Tratamentul cu frunze de dafin ar trebui să dureze timp de 2 luni, iar monturile vor dispărea în cele din urmă, definitiv.

Pentru un tratament local, zdrobiţi foarte bine 5 frunze mari de dafin peste care turnaţi 100 ml de alcool de 90% concentraţie. Lăsaţi amestecul să stea timp de 7 zile. Înmuiaţai apoi un tifon în amestecul respectiv şi aplicaţi pe monturi, lăsând să acţioneze peste noapte. Pentru rezultate mai bune înmuiaţi picioarele în apa caldă: 3 litri de apă şi 1 lingură de bicarbonat de sodiu, inainte de a aplica remediul.

 

2 Comments

2 Comments

  1. Dr. Marius Uscatu

    2018-10-31T12:03:36+02:00 at 2018-10-31T12:03:36+02:00

    Monturile nu reprezinta „depozite de sare” si nimic altceva „crescut”.
    Este vorba despre un os normal (primul metatarsian), devenit proeminent prin deplasarea sa progresiva.
    Prin urmare, logic, orice aplicare de substante (iod, dafin sau orice altceva) pe pielea de deasupra montului este nu numai inutila, dar si profund daunatoare (produce plagi grave, cu risc vital).
    Puteti gasi toate aceste detalii explicate pe site-ul meu
    http://www.chirurgiapiciorului.ro

  2. Gina Graur

    2019-11-16T20:04:00+02:00 at 2019-11-16T20:04:00+02:00

    Monturile nu se fac doar ca se deplaseaza degetul mare.Am si eu monturi degetele mari sant perfect drepte dar am niste depozite de urati.Am facut operatie si dr a confirmat ca sant depuneri .Asa ca în aceste cazuri ajuta remediile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top