Connect with us

Revistateo.ro

Scapă de durerile menstruale cu leacuri de la bunica!

Stiri

Scapă de durerile menstruale cu leacuri de la bunica!

Durerile menstruale sunt un indicator al stării de sănătate generale a femeii. Atunci când tulburările de ciclu menstrual sunt mai mari, înseamnă că stilul de viață a devenit mai nesănătos (alimente cu multe E-uri, cafea în exces, alcool și țigări). Iată cum scapi de durerile menstruale fără a merge la farmacie, cu leacuri de la bunica!

TRAISTA-CIOBANULUI
Această buruiană conține taninuri, extrem de eficiente în calmarea durerilor menstruale. Opresc hemoragia menstruală imediat și pot fi eficiente și în agravări ale stării de sănătate a uterului, atunci când apar fibroamele uterine. Pentru a scăpa de durerile menstruale, consumați 4 -5 pulberi de traista-ciobanului pe zi, sau câte o linguriță de tinctură luate de 4 ori în fiecare zi, chiar și în zilele fără ciclu.

CEAIUL DE GHIMBIR
Ceaiul de ghimbir are un efect relaxant. Acesta previne durerile de cap cauzate de tulburările ciclului menstrual și calmeaza hemoragia din perioada neagră a lunii.

CITEȘTE ȘI: SCAPĂ DE DURERILE MENSTRUALE CU ACESTE 4 PLANTE!

SALVIA
Conține elemente necesare pentru combaterea durerilor menstruale (principii cu efect estrogen asemănătoare hormonilor feminini). Salvia vindecă durerile abdominale cauzate de ciclu, elimină țesuturile adipoase și reduce scurgerile de sânge fluctuante și abundente. Consumați 1-2 grame de pulbere de salvie sau ceai de salvie, în fiecare zi.

MĂRARUL
Îl folosea bunica voastră în aproape orice supă și în alte preparate culinare delicioase. Nu o făcea degeaba, acesta era unul din secretele bunicelor: mâncau mărar pentru a calma durerile menstruale. Mărarul reglează ciclul menstrual, remediază amenoreea, duce la creșterea armonioasă a sânilor, încetinește ritmul de creștere a părului de pe corp.

ZMEURĂ
Consumul de zmeură ajută la combaterea durerilor menstruale. Zmeura poate fi consumată înainte de perioada menstruală deoarece are rolul de prevenire a durerilor abdominale pre-menstruale. Zmeura este recomandată și pentru alte probleme ale vaginului: chistul ovarian, vaginită, hipogonadism la pubertatea feminină sau tulburări ale libidoului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top