Connect with us

Revistateo.ro

Scandal înainte de nunta dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Ce s-a întâmplat cu lista invitaților

Regalitate

Scandal înainte de nunta dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Ce s-a întâmplat cu lista invitaților

Se mai ține nunta regală? Presa britanică scrie că pregătirile pentru nunta dintre Meghan Markle și Prințul Harry se fac cu mare scandal.

Lista invitaților de la nunta care va avea loc pe 19 mai a fost redusă considerabil. Se pare că jumătate dintre invitați au fost tăiați de pe listă, iar motivele pentru care s-a ajuns aici au fost explicate de publicația Express News.

Prințul Harry nu îi vrea la nuntă pe președintele Americii, Donald Trump, și soția lui Melania. Aceștia erau inițial trecuți pe listă, însă din cauza vorbelor jignitoare adresate de Trump la adresa Prințesei Diana a rămas pe tușă.

De altfel, mai mulți politicieni vor vedea nunta de la televizor și nu vor fi la petrecere ori la ceremonia religioasă, din dorința mirilor.

O altă problemă semnalată de apropiații Casei Regale este numărul limitat de locuri din Capela Sfântul George unde se va oficia slujba.

CITESTE SI: Prinţul Harry nu vrea să semneze contractul prenupțial. Are o avere de 30 de milioane de lire

Prințul Charles, succesorul Reginei Elisabeta la Casa Regală

Aceasta nu permite mai mult de 600 de persoane înăuntru. Se vor aranja scaune care să aibă vizibilitate spre altar, iar pe acele scaune vor sta cei mai de seamă invitați.

S-ar putea ca nici copiii să nu fie lăsați la evenimentul anului tot din cauza locurilor limitate. Meghan și Harry vor avea două petreceri: una publică și una privată. La cea privată vor fi prezenți în jur de 200 de oameni.

Fratele lui Meghan, la cuțite cu mireasa

„Și-a uitat cu siguranță rădăcinile, iar familia mea suferă din cauza asta. Lui Meg îi place să apară ca o persoană umanitară, caritabilă, dar cu familia ei nu este deloc așa. Este cea mai bună interpretare a ei, e atât de falsă. Am citit că vrea să fie ca Diana.

Dar Diana a fost iubită de o lume întreagă și pentru motivele care trebuie. Meg vrea să fie la fel, dar nu cred că se va întâmpla asta. Nu este sinceră precum Diana”, a fost declarația lui Thomas Markle pentru Daily Mirror, potrivit ciao.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top