Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

SCANDAL după GRAMMY. Cine l-a făcut „idiot răsfățat” pe Kanye West

Gala Grammy 2015 a avut, ca orice gală care se respectă, câteva gafe și incidente, unele nesemnificative, iar altele cărora li se dă o mare amploare abia acum la două zile după terminarea evenimentului. Kanye West a fost aspru taxat de solista trupei Garbage, Shirley Manson, din cauza unui incident care l-a avut principal protagonist pe soțul lui Kim Kardashian.

În momentul în care Beck a primit premiul pentru albumul rock al anului, Kanye West a urcat pe scenă în mod intempestiv. Acesta credea că urmează pe scenă imediat după Beck, neavând răbdare să se finalizeze momentul decernării premiului respectiv. Comportamentul lui Kanye West a făcut-o pe solista de la Garbage să fie extrem de dură, postând pe Facebook că soțul faimoasei Kim este un „idiot răsfățat” care a făcut de râs industria muzicală în întreaga lume.

CITEȘTE ȘI: SIA, APARIȚIE SCANDALOASĂ LA GRAMMY AWARDS 2015

„Dragă Kanye West, TU eşti cel care este foarte ocupat în a arăta lipsă de respect vieţii artistice. Tu arăţi lipsă de respect faţă de propriile talente şi, mai important decât atât, arăţi lipsă de respect faţă de talentul, munca depusă şi tenacitatea tuturor artiştilor, atunci când te legi atât de nepoliticos şi de sălbatic de un artist atât de apreciat şi de modest precum BECK.

Asta te face să fii mic şi meschin şi răsfăţat. În încercarea ta de a reduce importanţa unui mare talent în defavoarea unui alt talent, îţi baţi joc de toţi muzicienii şi de toată muzica, de toate genurile muzicale, inclusiv de muzica ta. Maturizează-te şi nu mai arunca jucăriile peste tot. Nu faci decât să fii perceput ca un idiot total”, a scris Shirley Manson pe contul ei de Facebook, notează variety.com, citat de mediafax.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top