Connect with us

Revistateo.ro

Salman Khan s-a decis in legatura cu data nuntii cu Iulia Vantur. Vedeta de la Bollywood a dezvaluit cand se va casatori cu prezentatoarea TV.

Stiri

Salman Khan a stabilit data nuntii cu Iulia Vantur!

Salman Khan si Iulia Vantur traiesc o poveste de dragoste intens discutata atat in presa mondena din Romania, cat si in cea din India.

Vreme indelungata, cei doi indragostiti nu au vrut sa dea declaratii despre relatia lor, preferand sa pastreze ascunsa viata lor amoroasa. S-au facut nenumarate speculatii privind casatoria dintre cei doi, iar la un moment dat, vedeta de la Bollywood chiar a rabufnit la adresa jurnalistilor, acuzandu-i ca au „dezonorat-o pe indragita vedeta TV.

Citeste si: Dieta Iuliei Vantur

Citeste si: Salman Khan, 5 ani de închisoare pentru omor

„Deci daca sunt afara cu orice femeie, inseamna ca ma insor cu ea? Trebuie sa intelegeti responsabilitaea pe care o aveti fata de o femeie. Media continua sa spuna «Salman se casatoreste la data asta sau la data aia». Dar daca asta nu se intampla, fata este cea care sufera. Au dezonorat (jurnalistii, n.r.) o femeie, indiferent ca este indiana sau de origine straina. In astfel de cazuri, media ii da sperante unei femei si pune presiune pe mine. Iar asta nu este bine. Iar eu arat ca o persoana insensibila care nu este interesata sa se casatoreasca”, declara Salman Khan intr-un interviu acordat pentru un site din India.

Totusi, dupa lungi insistente ale jurnalistilor indieni, Salman Khan a decis sa rupa tacerea si sa vorbeasca despre casatoria cu Iulia Vantur.

Vedeta de filme indiene a vorbit cu jurnalistii de la Bollywood Life, dezvaluindu-le data nuntii...Citeste pe huff.ro cand a spus Salman Khan ca va avea loc nunta!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top