Connect with us

Revistateo.ro

Salman Khan, 5 ani de închisoare pentru omor

Inedit

Salman Khan, 5 ani de închisoare pentru omor

Actorul Salam Khan, aflat pe lista celor mai mari celebrităţi din India, are şanse mari să stea cel puţin cinci ani în spatele gratiilor, după ce în urma cu 13 ani a lovit mortal cu maşina un bărbat.

Incidentul a avut loc pe 28 aprilie 2012, atunci când celebrul actor a fost implicat într-un accident soldat cu rănirea a patru persoane şi decesul alteia, oameni fără adăpost care dormeau pe un trotuar dintr-o suburbie a oraşului Mumbai, informează bbc.com.

CITEŞTE ŞI: 7 nume de celebrități pe care nu le pronunți cum trebuie

După un proces lung, timp în care încadrarea de omor prin imprudenţă a fost schimbată cu cea de omor din culpă, instanţa a decis condamnarea lui Salma Khan la cinci ani de închisoare.

Iniţial, starul de la Bollywood a declarat că şoferul lui se afla la volan, însă în urma cercetărilor s-a descoperit ca acesta conducea automobilul în momentul accidentului. Mai mult, judecătorul a descoperit că bărbatul se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Avocaţii starului au declarat că vor face recurs, însă dacă acesta va fi respins, Salman Khan riscă o pedeapsă de 10 ani de închisoare.

Cu peste 80 de filme în palmares, actorul este considerat unul dintre cele mai mari staruri din istoria cinematografică indiană. Khan nu se află la prima condamnare, acesta primind o pedeapsă de cinci ani închisoare după ce a vânat o căprioară aflată pe lista celor protejate. După o săptămână petrecută după gratii, actorul a fost eliberat pe cauţiune.

Salman Khan a vizitat şi ţara noastră în noiembrie 2013, atunci când a filmat mai multe scene la Sibiu, pentru filmul Jai Ho”, regizat chiar de către fratele său, Sohail Khan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top