Connect with us

Revistateo.ro

Salata simpla care te scapa rapid de kilograme

Cura de Slabire

Salata simpla care te scapa rapid de kilograme

Vara este anotimpul in care parca suntem mai decisi ca niciodata ca vrem sa slabim. Mergem la strand sau la mare si parca nu ne mai simtim confortabil cand aratam kilogramele in plus, astfel ca vrem sa scapam de surplusul de greutate cat mai eficient si cat mai sanatos. Salatele vor deveni brusc poate cele mai bune prietene ale noastre. Totusi, una dintre ele se evidentiaza datorita calitatilor legumelor pe care le contine. Este vorba despre o salata care te ajuta sa slabesti trei kilograme in doar patru zile.

Foarte gustoasa, salata-minune contine var­za cruda, telina cruda si morcov crud, in cantitati egale. Modul de preparare este cel clasic: legume­le taiate foarte marunt se amesteca intre ele si apoi se adauga sucul de lamaie si uleiul de masline. In functie de preferinte si pentru efectul estetic, se mai pot adauga ca­teva masline, cateva linguri de porumb fiert, patrunjel sau marar.

Si daca tot ti-ai propus sa incepi in forta cu dieta, este recomandat sa nu cedezi ispitelor culinare in timpul acestei experiente cu salata-minune. Astfel, la micul dejun poti consuma o felie de paine prajita si un ou. Mai poti combina o banana cu un pahar de suc de grapefruit, iar la pranz, 300 de gr de salata te vor face sa te simti excelent. Un mar la gustare, mai tarziu, iar la cina o farfurie de salata, tot de 300 de gr.

Citeste si: Salata care te scapa de tensiunea arteriala si scade colesterolul

REŢETĂ DE VARĂ: Salată de pepene roşu cu brânză

Un alt pont foarte important pentru aceasta strategie de slabit este legat de o perioada de trei saptamani. Astfel, inainte de me­sele principale consuma 100-150 g de salata. Daca totusi se intampla ca pofta sa te ajunga din urma, nu uita ca poti manca orice, dar doar de pofta. Redu portiile si evita alimentele nesanatoase daca vrei ca in cele trei saptamani sa slabesti chiar si cinci kilograme. Toate acestea trebuie dublate cu o hidratare corespunzatoare, dar suntem convinsi ca vara de afara nu te va lasa sa uiti de acest aspect.

Salata prezentata este foarte apreciata pentru ca varza ajuta la detoxifierea organismului si imbunatateste sanatatea gastrointestinala. In acelasi timp, telina reduce presiunea arteriala si scade colesterolul negativ. Despre morcov se cunoaste ca imbunatateste vederea, previne cancerul si are efect de antiimbatranire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top