Connect with us

Revistateo.ro

I s-a oprit inima de 40 de ori in timpul operatiei. La final, s-a trezit si i-a surprins pe medici

Inedit

I s-a oprit inima de 40 de ori in timpul operatiei. La final, s-a trezit si i-a surprins pe medici

Medicii unui spital din Turcia au ramas cu gura cascata dupa o interventie chirurgicala destul de complicata.

Un barbat de 66 de ani a trecut prin clipe grele. Inima i s-a oprit de 40 de ori intr-o ora, iar ce a facut cand s-a trezit din anestezie i-a uimit pe medici. Intrucat momentul era unul inedit, acestia l-au filmat, iar videoclipul face acum inconjurul lumii.

Este vorba despre Bekir Demirtass, un turc care a ajuns la spital acuzand dureri puternice in piept. Medicii au aflat ca trei dintre arterele principale ale barbatului erau blocate in proportie de 90 la suta.

Interventia chirurgicala pentru deblocarea arterelor a durat mai bine de 4 ore, iar in ultima ora a operatiei, inima i-a stat in loc de mai multe ori. Medicii credeau ca il vor pierde, insa au continua sa isi faca treaba pana in ultimul minut.

Le-a cantat medicilor dupa ce a iesit din operatie

„Inima imi facea mari necazuri. Nu puteam sa fac inima, nu puteam nici sa respir cum trebuie din cauza arterelor. Acum sunt sanatos, pot sa dansez, pot sa fac lupte libere”, a declarat Bekir dupa ce a scapat cu bine din operatie, conform site-ului amazingreveal.com.

Dupe ce operatia s-a terminat cu bine, barbatul a inceput sa le cante medicilor muzica folk, multumindu-le in timp ce fredona. Medicii au plans de bucurie si sustin ca nu au mai intalnit un astfel de caz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top