Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

S-a îngrășat din cauza stresului. Timp de câteva luni, a băut acest suc de două ori pe seară și a dat jos toată grăsimea

Mădălina este o tânără ca oricare alta. Din cauza stresului, în ultimul an a reușit performanța negativă de a se îngrășa.

A dat 12 kilograme în două luni

Nu mai credea că va reuși vreodată să ajungă la silueta ei anterioară. Cele 12 kilograme acumulate îi făceau zilele negre. A vorbit cu prietenele ei, care au reușit să slăbească, și a încercat să bea în fiecare seară două pahare cu suc de afine, a câte 200 de mililitri fiecare.

Pe timpul zilei consuma doar fructe și legume. Legumele le pregătea la abur, la fel și cartofii. A reușit să se lase și de fumat în tot acest timp, descoperind hrana sănătoasă, cea pe care a ignorat-o în ultimele 12 luni. Dimineața consuma un iaurt fără grăsimi cu pâine prăjită sau o omletă cu ierburi aromate, uar la prânz se delecta cu o supă de roșii sau o supă cremă de legume.

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Cătălin Crișan 32 de kilograme. Cele 3 lucruri pe care femeile NU LE FAC

Cum a slăbit Gabriela Cristea 16 kilograme pe vremea când prezenta un reality-show matrimonial

Din când în când, peste zi, își amintea să bea suc de afine, cel despre care aflase că luptă cu grăsimile. Chiar și astăzi, la 2 luni după ce a dat jos 12 kg, continuă să bea suc de afine.

„Este excelent și pentru ten. Am observat că acest suc chiar întinerește. Dacă știam, îl introduceam în dieta mea din momentul în care am observat că mă îngraș”, susține tânăra.

Alte subiecte pe aceeasi tema: Fructul care arde grăsimea de pe burtă. Cum trebuie să îl prepari pentru a fi eficient

Dacă vrei să scapi de grăsimea de pe burtă, poți încerca să consumi avocado. Iată cum trebuie să îl prepari astfel încât să te ajute să scapi de această problemă.

Fructul care arde grăsimea de pe burtă. Cum trebuie să îl prepari pentru a fi eficient
Avocado conține grăsimi sănătoase care te ajută să scapi de grăsimea de pe burtă. După ce îl vei consuma, vei avea senzația de sațietate. Mai mult decât atât, corpul tău va lua energia necesară din acest fruct și, astfel, va arde grăsimea abdominală. În avocado se găsește și un aminoacid numit L-carnitină. Acesta transformă grăsimea în energie. De aceea este bine să fie consumat înaintea unui antrenament. De asemenea, în avocado există magneziu, potasiu și vitamine din grupul B. Acestea împiedică retenția apei și au rolul de a îmbunătăți metabolismul. Iată cum se poate consuma avocado.

Rețete cu avocado

1. Salată cu avocado și grepfruit

Ingrediente:

– un avocado
– un grepfruit
– puțină salată verde
– câteva nuci
– 2-3 linguri de iaurt
– sare după gust
– piper după gust

Curăță avocado și grepfruit-ul, apoi taie-le cubulețe. După aceea taie salata. Amestecă ingredientele. Adaugă nucile, apoi sarea, piperul și, la final, iaurtul.

2. Supă de avocado

Ingrediente:
– 2 bucăți de avocado
– 2 căni de supă de pui
– sucul unei lămâi
– 1 cană de iaurt
– sare după gust
– piper după gust
Supa se face foarte ușor. Se pun ingredientele în blender și se amestecă până se va obține o pastă.

3. Sos guacamole

Ingrediente:

– 2 bucăți de avocado
– 1 roșie
– 1 linguriță de iaurt
– zeama unei lămâi
– 2 căței de usturoi (dacă dotiți)
– 1 linguriță de sare
– 1/2 de linguriță de piper

Miezul celor două bucăți de avocado se paseaza. Se taie roșiile cubulețe, după care se vor amesteca cu pasta de avocado. Apoi se pun și celelalte ingrediente și se amestecă până se formează o pastă. Acest sos se poate folosi ca garnitură sau ca aperitiv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top