Connect with us

Revistateo.ro

Rugaciune pentru indeplinirea dorintelor

Stil de viata

Rugaciuni pentru indeplinirea dorintelor

Multi oameni se plang ca rugaciunile lor nu sunt indeplinite de Bunul Dumnezeu. Rugaciunea trebuie spusa cu incredere oarba in Creator, cu nadejde.

Marii duhovnici spun ca unul din cele mai mari pacate este tocmai deznadejdea, fapt pentru care multe din dorintele noastre, indiferent de natura lor, nu devin realitate.

Cele mai puternice rugaciuni pentru indeplinirea dorintelor

1. „Sfanta inima a lui Iisus, ajuta-ma grabnic, nu ma lasa, caci eu te slavesc, instiintand pe toata lumea de minunea ce ai facut cu mine. Iti sarut picioarele tale sfinte sangerande, spal cu lacrimile mele toate ranile primite si astept, cu credinta in suflet, si in aceasta rugaciune, sa iti apleci ochii milostivi si asupra mea. Amin”;

2. Rugaciunea catre Fecioara Maria, care iti indeplineste dorintele.

„Sfanta Maria, ma indrept plin de incredere catre Tine, cerandu-ti ajutor! Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.

Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog, cu umilinta, sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele.

In numele negraitei rugaciuni si bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te impor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inima astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (se spune dorinta).

CITESTE SI: Rugaciunea parintilor pentru copiii plecati in strainatate

Te impor, Ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutati precum ai infrant balaurul care sade la picioarele tale. In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top