Connect with us

Revistateo.ro

Orice parinte isi iubeste copilulsi sufera atunci cand acestuia ii este rau. Iata cele mai bune rugaciuni ale parintilor pentru copii.

Stiri

Cele mai puternice rugaciuni ale parintilor pentru copii

Se intampla, insa, adesea ca si copiii sa fie loviti de necazuri sau suferinta, iar atunci cand ei se simt rau si parintii sufera. In astfel de momente, nu strica sa apelezi la ajutorul divin, intrucat o rugaciune poate sa aduca alinare in clipele grele.

Iata care sunt cele mai puternice rugaciuni ale parintilor, pentru copiii lor!

Rugaciune pentru copilul bolnav

Doamne Iisuse, in timpul vietii Tale pamantesti Ti-ai aratat iu­birea, ai fost miscat in fata suferinte­lor si de multe ori ai vindecat pe cei bolnavi, revarsand bucuria asupra fa­miliilor lor. Copilul nostru e bolnav: noi incercam sa-l ajutam cu tot ceea ce e omeneste cu putinta. Dar ne simtim neputinciosi: viata nu e in mainile noastre. Iti oferim suferintele noastre si ale lui si le unim cu suferintele patimirii Tale. Fa ca aceasta boala sa ne ajute sa intelegem mai bine sensul vietii si daruieste fiului nostru sanatatea, ca impreuna sa-Ti putem multumi si sa Te putem slavi intotdeauna. Faca-se voia Ta! Amin.

Rugaciune catre Fecioara Maria pentru sanatatea copiilor

O, Preasfanta Stapana, Fecioara, de Dumnezeu Nascatoa­re, mantuieste si ocroteste pe fiii mei (numele), pe toti pruncii, pruncele, ti­nerii, pe cei botezati si pe cei fara de nume si pe cei ce se afla in pantecele mamei lor. Ocroteste-i pe ei cu acoperamantul tau de Maica, pazeste-i pe ei intru frica de Dumnezeu si intru ascultarea de parinti si roaga-te Dom­nului nostru si Fiului tau sa le daru­iasca lor ceea ce le este de folos pen­tru mantuirea lor. Ii incredintam pe ei purtarii tale de grija, Maica, ca tu esti Acoperamant dumnezeiesc al robilor tai. Amin.

Citeste si: Rugaciuni pentru sufletele celor adormiti

Citeste si: Rugaciunea Lui Iisus grabnic ajutatoare

Rugaciune pentru copiii plecati in strainatate

Doamne, copilul nostru se afla de­parte de noi. Ne gandim de­seori la el; fara el casa pare pustie, lip­sa lui ne face sa suferim. Dar Tu il iu­besti fara margini si esti aproape de el. Indeparteaza de la copilul nostru orice primej­die trupeasca si sufleteasca, fereste-l de tovarasiile cele rele. Da-ne sa-l pu­tem revedea printre noi cat mai cu­rand si ai grija sa fie sanatos si ferit de oameni care vor sa-i faca rau. Amin.

1 Comment

1 Comment

  1. FODOR VASILE

    2016-06-08T23:13:35+03:00 at 2016-06-08T23:13:35+03:00

    TEO verificate si vezi ca tu sfatuiesti oameni inpotriva vointei lui DUMNEZEU .Te rog sa studiezi bine sfintele scripturi (BIBLIA ), si acolo nu vei gasi aceste invataturi .Citeste in evangelia lui ioan capitol 4 cu verset 23 ,ROMANI capitol 8 si atunci vei vedea modul de inchinare placut DOMNULUI dupa voia LUI .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top