Connect with us

Revistateo.ro

Rugaciune pentru gasirea unui loc de munca adresata Sfintei Xenia.

Stil de viata

Rugaciune pentru gasirea unui loc de munca

Daca iti cauti un loc de munca si nu reusesti sa gasesti unul potrivit sau daca ti-ai pierdut slujba si te simti deznadajduit/a, ai putea sa incerci sa cauti ajutor divin. Iata o rugaciune pentru gasirea unui loc de munca!

Daca vrei o rugaciune pentru gasirea unui loc de munca iti recomandam sa te rogi la Sfanta Xenia. Ea si-a trait viata intr-o contiuna priveghere, infranare si smerenie, dedicandu-si viata slujirii celor sfinte. Este cunoscuta ca fiind o sfanta ascultatoare, cu darul de a face minuni.

Rugaciune pentru gasirea unui loc de munca

O, Sfanta maica Xenia, vietuind sub acoperamantul Celui Preainalt si intarita fiind de Maica lui Dumnezeu, rabdand foamea si setea, gerul si arsita, defaimarile si prigonirile, ai primit de la Dumnezeu darul inainte-vederii si al facerii de minuni, iar acum salasluiesti intru lumina Celui Atotputernic. Sfanta Biserica te preamareste acum ca pe o floare bineinmiresmata.

Stand inaintea sfintei tale icoane, ne rugam tie ca uneia care esti intru viata cea neimbatranitoare, dar petreci si impreuna cu noi: primeste cererile noastre si le du la scaunul Milostivului Parinte Ceresc, ca ceea ce ai indraznire catre El; cere pentru cei ce alearga la tine mantuire vesnica, imbelsugata binecuvantare pentru faptele si inceputurile cele bune, izbavire din toate nevoile si necazurile. Mijloceste cu rugaciunile tale inaintea Atotinduratului nostru Mantuitor, pentru noi netrebnicii si pacatosii.

CITESTE SI: Rugaciune facatoare de minuni catre Fecioara Maria

CITESTE SI: Rugaciunea pe care o spunea zilnic Arsenie Boca

Ajuta, Sfanta si fericita maica Xenia, sa fie luminati pruncii cu lumina Sfantului Botez si sa fie pecetluiti cu pecetea darului Sfantului Duh; baietii si fetele sa fie crescuti in credinta, cinste si frica de Dumnezeu; daruieste-le lor reusita la invatatura; tamaduieste pe cei neputinciosi; trimite dragoste si buna-intelegere celor casatoriti, invredniceste pe monahi de nevointa cea buna si apara-i de defaimari; intareste-i pe pastori intru taria Duhului Sfant, pazeste poporul si tara aceasta in pace si fara de tulburare, roaga-te pentru cei lipsiti in ceasul mortii de impartasirea cu Sfintele lui Hristos Taine; ca tu esti nadejdea noastra, grabnica noastra ascultatoare, pentru care iti aducem multumire si slavim pe Tatal si pe Fiul si pe Duhul Sfant, pe Dumnezeul cel in Treime inchinat si minunat intru Sfintii Sai acum si pururea si in vecii vecilor. Amin!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top