Connect with us

Revistateo.ro

Ruby vrea sa isi intemeieze o familie. Ce amintiri ii trezeste Craciunul

Stiri

Ruby vrea sa isi intemeieze o familie. Ce amintiri ii trezeste Craciunul

Ruby se gandeste serios sa isi intemeieze o familie. Cunoscuta cantareata de muzica dance si rap cu influente orientale a marturisit ca este pregatita sa aduca pe lume un copil. Nu vrea, insa, sa se grabeasca cu aceasta decizie.

„Acasa sa stii ca sunt foarte lenesa. Imi reproseaza, ma pun in pat si daca am 3, 4, 5 zile libere, eu ma duc din pat doar pana la baie. Eu sunt copil, iubitul meu este de asemenea un copil.

Chiar daca acum in ultima vreme s-a responsabilizat el si imi scoate ochii. E parintele meu, dar acolo in adancul lui stiu ca zace un copil care a simtit nevoie sa se maturizeze.

Asteptam sa ne asezam, sa ne maturizam un pic, pentru ca amandoi suntem asa cu capul un pic”, a declarat Ruby in cadrul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars.

Amintiri din copilarie marca Ruby

„Eu nu sunt asa cu opulenta suprema pana la Dumnezeu. Asta e problema ca sunt foarte indecisa si nu stiu… Nu vreau sa ma arunc cu capul inainte. Vreau sa mai stau un pic sa ma gandesc exact. Imi doresc tare mult curte, pentru animale, pentru ca am 3 catei, doua pisici, nu vrei sa iti imaginezi cum e la mine in casa acum.

Sarbatorile le petrec, na… facandu-mi meseria, ca sa zic asa, o sa fiu pe scena. O sa fiu la concerte si sunt foarte bucuroasa. Zilele trecute ma gandeam ca nu imi mai amintesc asa mare lucru. Zici ca sunt amnezica si, in general, am tendinta sa uit prea, prea repede, cred ca as putea bate recordul la uitat.

Dar ce tin minte, am o amintire calumea instalata acolo, e ca se imbraca tataia in cearsaf si facea el pe Mos Craciun si eram foarte, foarte fericita. Nu, copil cuminte sa merit sigur nu eram, dar primeam si eu cadouri ca toti copiii.

Jucarioare, papusi, pistoale cu fel si fel de bile, fel si fel de pocnitoare ca de mica mi-au placut pistoalele. Dulciuri, bombonele din alea de le puneai in tot pomul. Aaaa si ce imi mai amintesc, si ce mi se pare foarte dragut, si imi pare rau ca vad, copiii nu mai fac asta acum. Stau pe tableta toata ziua.

CITESTE SI: Irina Mohora a revenit pe sticla dupa doua saptamani de cand a nascut

Dupa ce se termina cu perioada Craciunului, cu bradul cu bla, bla… il despodobeam, toate bomboanele erau deja mancate. Erau doar agatate ambalajele si… si eu, si prietenele mele de pe strada de acolo ne despodobeam brazii. Ii scoteam in ata portii, mai impodobeam odata”, a mai marturisit artista.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top