Connect with us

Revistateo.ro

Romtelecom si Cosmote dispar de pe piata - Afla ce se intampla cu numarul tau de telefon

Inedit

Romtelecom si Cosmote dispar de pe piata – Afla ce se intampla cu numarul tau de telefon

UPDATE 26 MAI, ORA 16:14

Nikolai Beckers, directorul Cosmote si Romtelecom, a confirmat astazi pentru Ziarul Financiar trecerea din toamna la brandul T. Acesta spune ca nu se vor utiliza denumirile T mobile sau T Home, dar sigur noul nume al companiei va contine T.

„„Noi credem că în septembrie, cel târziu în octombrie, vom avea pregătit un pachet de servicii cu adevărat superior, care va include conţinut, platforma de acces şi livrare a serviciilor.“

Echipa de conducere a Cosmote şi Rom­telecom lucrează în prezent la noile oferte comerciale, care vor viza atât seg­men­­tul de clienţi mass-market, care este foarte atent la preţuri, cât şi segmentul de clienţi „premium“ – unde competiţia s-a dus până acum în principal între liderii pieţei de telefonie mobilă Orange şi Vodafone.” a declarat Beckers pentru Zf.ro.

Romtelecom si Comoste urmeaza ca din data de 12 septembrie sa dispara din Romania, anuntul a fost facut de curand de companie si nu este unul deloc ingrijorator. Este vorba de rebranduirea celor doua companii care au fost cumparate de cel mai puternic operator de telefonie mobila din lume, T-Mobile.

Transformarea se va face pe data de 12 septembrie conform oficialilor companiei, iar clientii vor avea parte de mari surprize. Odata cu aceasta schimbare Cosmote se va numi „T-Mobile„, iar Romtelecom „T-Home„.

Unificarea va avea loc tot pe data de 12 septembrie cand clientii Romtelecom si Cosmote vor deveni clientii unei singure retea si vor avea acces la toate serviciile: telefonie mobila, fixa, internet mobil, internet fix, televiziune si altele.

Totodata clientii celor doua companii vor face parte din cea mai mare retetea de telefonie din Romania si vor avea acces la o groaza de oferte si produse.

Sursa foto: playtech.ro

 

2 Comments

2 Comments

  1. ovidiu

    2014-05-27T09:08:44+03:00 at 2014-05-27T09:08:44+03:00

    „Este vorba de rebranduirea celor doua companii care au fost cumparate de cel mai puternic operator de telefonie mobila din lume, T-Mobile.”

    Cel mai puternic din lume? Pe bune? Puternic la ce? Este un operator mare dar nu e nici macar in top 10 (e pe 15) in vreme ce Vodafone e pe 2 sau Orange pe 8. Sursa wiki http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mobile_network_operators

    • Adrian Vrauko

      2014-05-27T10:29:54+03:00 at 2014-05-27T10:29:54+03:00

      Multumim Ovidiu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top