Connect with us

Revistateo.ro

Locuri de munca

Inedit

T-Mobile face angajari! Vezi ce posturi au

T-Mobile incepe sa isi faca simtita prezenta in Romania, dupa ce compania a anuntat ca Romtelecom si Cosmote isi vor schimba denumirea din toamna, ca parte a integrarii celor doua companii in marea familie „T”.

Astazi T-Mobile a publicat pe un site de recrutari(Click AICI) si primele posturi vacante, pentru divizia speciala care se va ocupa de resursele umane ale companiei T-Mobile la nivel mondial, compania fiind interesata sa gaseasca persoane care sa se ocupe pentru moment de angajatii din Croatia, Macedonia si Polonia. Posturile disponibile la compania T-Mobile sunt pentru Bucuresti.

Zeci de joburi disponibile sunt si la compania VODAFONE care si-a deschis recent, in Bucuresti, un centru care se va ocupa de operatiunile companiei din mai multe tari.

Daca va doriti un job in telecom puteti incerca sa aplicati si la Comsote, are posturi disponibile in Bucuresti si Craiova sau la Orange care are scoase trei pozitii.

Analizand putin salariile din telecomunicatii, daca va intrebati ce suma ati castiga daca ati obtine un post intr-una din aceste companii, salariile de entry-level ating 1500 de lei lunar, iar cele de middle depasesc 2200 in functie de pozitie. Posturile vacante le puteti gasi pe site-urile oficiale ale companiilor sau pe Bestjobs -Click aici pentru a intra pe site.

Cauti un job intr-un alt oras? Iata ce solutii mai ai.

Daca nu poti aplica la unul din locurile de munca prezentate mai sus, poti gasi mii de alte posturi disponibile aici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top