Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

ROMANTIC: Un român la muncă în Anglia i-a trimis soției flori cu banii economisiți prin TransferGO

Alin V., bucătar român care lucrează în Anglia, și-a surprins soția cu un gest ca-n filme, din economiile realizate când a folosit o nouă metodă de transfer de bani, tot mai la modă: transferul electronic prin TransferGo. Neîncrezător la început, Alin a constatat că sistemul funcționează, iar din economii i-a trimis soției un buchet de flori și apoi le-a povestit întreaga întâmplare celor de la TransferGo.

Alin este unul dintre bucătarii cei mai apreciați din Tottenham Hale, Marea Britanie, unde lucrează ca chef privat pentru o agenție specializată.

Respectat de colegi și clienți în egală măsură, Alin își ia munca foarte în serios și folosește fiecare ocazie pentru a povesti cu soția, care locuiește în România. „Mă gândesc non-stop la ea și tot ce fac e pentru ea. Când ne întâlnim sunt cele mai frumoase clipe pentru mine”, le-a povestit Alin reprezentanților TransferGo.

„De când lucrez în Anglia, i-am trimis frecvent bani, să se descurce cât mai bine acasă. Am încercat cu tot felul de bănci și companii, dar aveau comisioane mari și aveam senzația că efectiv pierd din banii pe care i-am muncit, așa că am tot căutat o metodă ieftină și sigură. Așa v-am găsit pe voi, TransferGo. La început am crezut că e o șmecherie la mijloc, dar după primul transfer m-am liniștit”, spune chef-ul.

Reprezentanții companiei explică: spre deosebire de sistemele bancare pe care Alin le folosea înainte, TransferGo are un comision fix de 0,99 lire sterline la transferurile de bani din Anglia în România, indiferent de suma trimisă. Astfel, după ce a trecut pe TransferGo și a trimis câteva tranșe de bani acasă, Alin a economisit câteva sute de lei din comisioane. Așa i-a venit ideea să-i facă o surpriză romantică soției.

Era o zi obișnuită la birou pentru jumătatea lui Alin, însă un curier avea să schimbe asta cu un buchet mare de flori. „M-a sunat imediat, nu mai avea cuvinte. M-am bucurat că am putut să-i fac acest cadou neașteptat și că n-am cheltuit de fapt nimic în plus față de obicei”, încheie Alin. Cum sezonul sărbătorilor se apropie, tânărul chef român se gândește deja la următoarele cadouri pentru familia de acasă.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top