Connect with us

Revistateo.ro

Ritualul celor 9 Joi

Stil de viata

Ritualul celor 9 Joi

Anumite zile din saptamana au o semnificatie aparte. Sunt incarcate din punct de vedere spiritual, iar daca te rogi la ceas de seara in aceste zile viata ti se poate schimba.

Daca despre ziua de marti stim ca este dedicata Sfantului Anton, despre ziua de joi putina lume stie ca este la fel de importanta. Ritualul celor 9 Joi face minuni. Ai nevoie de 3 lumanari din ceara curata pentru fiecare zi de joi, deci 27 in total. Pentru acest ritual care te apara de necazuri si tine bolile la distanta se spune o rugaciune speciala.

Rugaciunea pe care trebuie sa o spui timp de 9 saptamani, in fiecare zi de joi

„Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu Tatal, Care in ziua de joi ai luat Cina cea de pe urma, cu ucenicii Tai, care cu mare umilinta ai spalat picioarele lor si ale ucenicului care Te-a vandut! Apoi, luand paine si vin in mainile Tale sfinte si binecuvantandu-le cu puterea Ta dumnezeiasca, le-ai facut insusi Trupul si Sangele Tau, cu care i-ai impartasit zicand: „Luati, mancati si beti, ca acestea sunt Trupul si Sangele Meu, pentru ca sa se ierte pacatele voastre”.

Cela ce tot in ziua aceasta Te-ai inaltat la cer si ai sezut de-a dreapta lui Dumnezeu, Tatalui Tau, sa imparatesti impreuna cu El in veci, ca Unul-Nascut Fiul Sau preaiubit. Rogu-Te deci, pentru rugaciunile ucenicilor Tai, iarta pacatele noastre, ale tuturor, ale celor vii si ale celor raposati. Da-mi, Doamne, lacrimi fierbinti, ca sa-mi plang pacatele.

Darul Tau cel curatitor, care a spalat picioarele ucenicilor Tai, sa spele si sa curateasca inima si sufletul meu, ca asa, cu vrednicie, cu curatie si cu umilinta sa ma impartasesc cu Sfintele Tale Taine, acum si in timpul mortii mele, iar in ora despartirii mele, cu bucurie sa se suie sufletul meu la Tine, fara de nicio frica, intrebare sau impiedicare sa trec vamile vazduhului, intrand in marirea Ta cea cereasca. Ajuta-mi, Doamne (aici se rostește dorința), ca sa Te maresc in veci, sa ma inchin numelui Tau sfant. Amin.”

1 Comment

1 Comment

  1. Camelia

    2016-09-23T20:52:23+03:00 at 2016-09-23T20:52:23+03:00

    DORESC SA PRIMESC NOUTATI DIN TOATE CATEGORIILE

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top