Connect with us

Revistateo.ro

Rita Muresan primeste mesaje de la mama ei, din lumea de dincolo

Stiri

Rita Muresan primeste mesaje de la mama ei, din lumea de dincolo

Rita Muresan a marturisit intr-o emisiune televizata ca primeste mesaje de la mama ei, din lumea de dincolo. Designerul a declarat ca, in drum spre tatal ei, a primit un mesaj divin.

Rita Muresan i-a facut o vizita surpriza tatalui ei, care si-a serbat recent ziua de nastere. Inainte sa ajunga la acesta, designerul a primit un mesaj de la mama ei moarta, iar gandul primit avea legatura cu tatal vedetei.

Rita Muresan nu a vrut sa divulge varsta tatalui ei si este fericita ca singurul parinte care i-a ramas in viata este fericit si sanatos. Mama Ritei Muresan a murit in urma cu 3 ani, iar de la trecerea femeii in lumea de dincolo, creatoarea de moda primeste des semnale de la ea.

„Tortul a fost ales de mama mea. Ne-am dus sa luam un tort si, in mod normal, luam torto si nu am putut sa ma leg de niciun tort. Si mi s-a spus asa… ca o intuitie, ca nu aud voci, ca sa ne intelegem. Mi-ar placea sa aud voci, dar nu am ajuns inca la punctul asta. Insa, ca o intuitie mi s-a spus sa iau un tort de inghetata. Tatalui meu ii place foarte mult inghetata si el cu mama mancau foarte multa inghetata.

Si am simt ca e din partea mamei mele acest mesaj. Intotdeauna ma iau dupa mesajele mamei mele, mai ales cand ii fac pomana sau cand vreau sa-i dau de pomana, pentru ca ea imi spune exact ce sa aleg si ce sa spun in pungi sau ce sa gatesc. Gandeste-te ca la ultima pomana m-a pus sa gatesc. Gandeste-te ca la ultima pomana m-a pus sa gatesc limba cu masline”, a declarat aseara designerul in emisiunea „Agentul VIP” de la Antena Stars, noteaza spynews.ro.

Rita Muresan a fost Miss Romania Top Model in anul 1993, iar in anul 1998 a infiintat Casa de moda Rebeca Rita, an in care lanseaza si prima colectie, „Capricii”. In 2000 si-a deschis primul magazin al casei sale de moda, devenind unul din cei mai cautati designeri romani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top