Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Revista Semana: Regina Letizia a Spaniei ar fi însărcinată

Revista săptămânală Semana din Spania aruncă bomba momentului. Regina Spania, Letizia Ortiz, ar fi însărcinată.

Știrea este de fapt preluată din presa germană, însă Casa Regală a Spaniei nu a făcut niciun anunț până în acest moment.

Regina Letizia a Spaniei, în vârstă de 46 de ani, şi Regele Felipe al-VI-lea de 50 de ani au împreună două fetiţe, Prinţesa Leonor, în vârstă de 13 ani, şi Prinţesa Sofia de 11 ani.

„Letizia e însărcinată, potrivit presei germane”, a scris revista “Semana”, după ce publicaţia germană „Das Goldene Blatt” a scris că ar putea avea gemeni.

Cine este Letizia Ortiz

Regina Letizia Ortiz Rocasolano a Spaniei are o poveste de viata impresionanta. Istoria ei poate fi comparata cu cea a Cenusaresei: este prima regina din istoria Spaniei care vine din plebe.
S-a nascut pe 15 septembrie 1972 in Oviedo, nordul Spaniei.

A devenit regina dupa abdicarea regelui Juan Carlos si a reginei Sofia de Grecia, creand numeroase controverse in Peninsula Iberica. Cea mai mare reclamatie pe care a primit-o Casa Regala (La Casa Real) a fost faptul ca a primit in sanul ei o fosta prezentatoare de stiri.

Letizia este fiica jurnalistului care a fondat Antena 3 Radio in Asturias, Jesus Ortiz y de Paloma Rocasolano. Viata Letiziei nu a fost deloc usoara si, desi tatal ei era un om important in media spaniola, ea a trebuit sa faca eforturi insemnate pentru cariera ei jurnalistica.

In 2007, a suferit o drama ce a marcat-o pentru tot restul vietii: sora ei, Erika, in varsta de 31 de ani, s-a sinucis.

Dupa cum deja ati prins din lectura, povestea de viata a Letiziei Ortiz pare desprinsa din basme.

Sa devina regina a Spaniei a costat-o foarte mult: a trebuit sa faca trecerea de la prezentatul stirilor in fiecare seara (multe stiri chiar despre Casa Regala) la a fi chiar ea subiect de stire, in rolul de regina de data aceasta.

Letizia a visat dintotdeauna sa fie jurnalista, sa comunice oamenilor prin intermediul televiziunii fapte si evenimente. Amanta a baletului, lucru stiut de putina lume, Letizia a inceput sa colaboreze de la 18 ani cu agentia de stiri EF, cu ziarul ABC si apoi cu cotidianul Noua Spanie. La 24 de ani, a mers cu bursa in Mexic, pentru a studia tainele audiovizualului, intr-o experienta de 6 luni.

Era clar ca Letizia va fi o jurnalista pe care nimeni nu o va uita, insa dragostea i-a schimbat total perspectivele de viitor. Regina Letizia de azi a acoperit subiecte de breaking news la televiziunea nationala precum razboiul din Irak sau atentatele din 11 septembrie 2001.

In noiembrie 2003 si-a anuntat logodna cu printul Felipe de Asturias, si de atunci, de 13 ani, cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste.

In momentul in care a spus DA in fata ofiterului starii civile si a preotului, pe 22 mai 2004, Letizia stia ca exista toate sansele sa renunte la stilul ei de viata si la felul de a fi deoarece intra deja intr-o lume plina de cutume si de restrictii. CITEȘTE AICI ÎNTREAGA BIOGRAFIE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top