Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Rețeta uimitoare folosită de ruși pentru problemele cu tiroida

Tiroida joacă un rol crucial în stabiliarea unui echilibru hormonal și nu numai. O glandă tiroidă care produce insuficienți hormoni tiroidieni poate duce la o serie de boli. Iată mai jos o rețetă brevetată de ruși pentru tratarea problemelor cu tiroida.

INGREDIENTE REȚETĂ NATURISTĂ PENTRU PROBLEMELE CU TIROIDA:
1. 10 grame de ceai de muguri de pin
2. 10 grame de ceai de salvie
3. 50 mililitri de vodkă

CUM SE PREPARĂ:
Pune cele două ceaiuri într-un borcan, împreună. Amestecă frunzele de salvie și de pin întrele ele, se adaugă vodka și pe urmă închide borcanul foarte bine, încât să nu pătrundă deloc aerul înăuntru. Lasă borcanul într-un spațiu răcoros timp de 14 zile.

CITEȘTE ȘI: REMEDII NATURISTE PENTRU ACIDITATEA GASTRICĂ LA GRAVIDE
După cele două săptămâni, eliminați frunzele de salvie și pin și aveți deja în fața dumneavoastră licoarea care face ravagii prin Rusia. Această băutură specială nu trebuie consumată în cantități foarte mari. 5 picături dimineața și 5 seara, înainte de culcare, sunt suficiente pentru prevenirea și tratarea afecțiunilor tiroidiene.

Printre simptomele problemei cu tiroida se pot număra articulațiile și durerile musculare puternice, sentimentul de disconfort sau iritație în gât, tiroidă mărită vizibil. Persoanele care au hipotiroidism, adică tiroida produce prea puțini hormoni tiroidieni, au părul mai aspru și mai fragil iar pielea capătă un aspect uscat, mai ales la nivelul feței.

Și constipația poate fi un semn că suferi de hipotiroidism. Pe de altă parte, diareea și sindromul colonului iritabil intră la cealaltă afecțiune, hipertoridism.

Dacă ai probleme cu tiroida, leacul de mai sus folosit de ruși este o soluție numai în situația în care urmezi și o dietă echilibrată sau te-ai consultat cu medicul specialist. Acest leac nu înlocuiește sfatul medicului, așa că dacă ai vreun simptom de iritare în gât, dureri musculare inexplicabile și observi că înfățișarea ți se schimbă vizibil, du-te la medic.

Sursa foto: saludpasion.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top