Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Rețetă naturistă de la dr. Virginia Faur. Cum se prepară antibioticul săracului

Medicul Virginia Faur este recunoscut pentru remediile naturiste pe care le recomandă în prevenirea și tratarea afecțiunilor minore.

Cum se prepară antibioticul săracului

E sezonul răcelilor, vremea se schimbă, iar acum virușii și bacteriile își face de cap. Nu toți oamenii au un organism puternic, un sistem imunitar care să îi ferească de boli, fapt pentru care cei mai mulți răcesc în această perioadă.

Doctorul Virginia Faur recomandă o rețetă denumită generic antibioticul săracului, asta deoarece costă foarte puțin. Remediul de mai jos tratează infecțiile respiratorii și răcelile sezoniere.

Aveți nevoie de 40 de grame de cimbru uscat, miere de albine și un borcan mic. Puneți mai întâi cimbrul în borcan și adăugați mierea peste el, până la gura borcanului.

CITEȘTE ȘI: Remediu facut in casa pentru a scapa de raceala

Cum combate raceala Monica Tatoiu cu REMEDII NATURISTE. Femeia de afaceri a vorbit deschis si despre MENOPAUZA

Lăsați amestecul două săptămâni pentru filtrare. În tot acest timp, elementele pe care le conține cimbrul și antioxidanții din miere vor forma un puternic antibiotic natural.

Luați de trei ori pe zi din acest leac (lingurițe mici, în special înainte de masă) și veți începe să simțiți o îmbunătățire a stării de sănătate imediat. E important de precizat că între ultima linguriță de peste zi și următoarea trebuie să treacă 8 ore. Nu exagerați cu acest tratament, oricât de bun este gustul mierii cu cimbru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top