Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Remediul care arde grasimea de pe abdomen peste noapte. Adauga-l in cafea

Grasimea de pe abdomen este o problema cu care multe persoane se confrunta, iar eliminarea ei este un proces anevoios.

Mese tarzii si haotice, precum si un stil de viata sedentar duc invariabil la ingrasare, iar unul dintre primele locuri in care se asaza grasimea este chiar pe abdomen.

Aceasta grasime este una extrem de periculoasa, caci afecteaza toate organele din jur, iar ficatul este unul dintre ele.

Mancarea procesata, alimentele pline de zahar si bauturile carbogazoase sunt extrem de periculoase pentru oricine. Daca vrei sa scapi usor de grasimea de pe abdomen, iti propunem un remediu care garanteaza eliminarea ei peste noapte.

Daca esti bautor de cafea, atunci poti incerca acest remediu incercat cu succes de catre multe persoane.

Adauga aceste ingrediente in fiecare dimineata in cafeaua pe care o consumi si pregateste-te sa vezi rezultatele cat mai repede.

 

Cum reusesc femeile japoneze sa fie mereu suple. Secretul lor a fost dezvaluit

Metabolismul tau se va reactiva inca de la prima ceasca de cafea si vei observa cum grasimea de pe abdomen scade vazand cu ochii.

Nu te astepta insa la minuni, caci fiecare astfel de reteta este eficienta atunci cand incepem sa reducem din alimentele care ne fac rau si care ne afecteaza sanatatea in fiecare zi.

Ai nevoie de:

Ulei de cocos -3/4 de cana
Scortisoara, dupa gust
Miere naturala – o jmatate de cana
Cacao – o lingura.

Tot ce ai nevoie sa faci este sa amesteci bine aceste ingrediente pana ce obtii o pasta omogena. Pune-o intr-un borcan curat, la frigider. In fiecare dimineata, adauga o singura lingurita sau doua din acest preparat in cafeaua fierbinte.

Mierea este un ingredient extraordinar care contine multe vitamine si minerale, precum fier, fosfor, sodiu, potasiu, zinci si calciu, iar aceste ingrediente sunt perfecte pentru a dizolva grasimea. Cauta intotdeauna miere organica si foloseste-o pentru acest remediu.

Scortisoara are numeroase proprietati medicale si a fost folosita de secole pentru frumusete si sanatate. Antoixidantii si proprietatile antiinflamatorii transforma zaharul in energie.

Si uleiul de cocos te ajuta la functionarea optima a metabolismului, iar acest lucru are ca rezultat arderea rapida a grasimilor.

Subiecte pe aceeasi tema: Adauga o lingurita din acest preparat in cafea. Beneficiile sunt senzationale

O singura lingurita din acest preparat iti aduce o multime de beneficii nemaipomenite, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa il adaugi in cafeaua de dimineata. Cafeaua este un aliment pe care toata lumea il consuma si care are proprietati grozave pentru organismul uman. O ceasca medie de cafea consumata in fiecare dimineata iti intensifica arderile si iti mentine inima sanatoasa.

Daca vrei sa pieriz kilogramele in plus, cafeaua nu ar trebui sa lipseasca din dieta ta zilnica, caci este un bun diuretic si ajuta la buna functionare a metabolismului. Pentru a te bucura de mult mai multe beneficii atunci cand iti bei cafeaua, poti adauga in ea o singura lingurita dintr-un preparat natural, extrem de eficient. Ingredientele din care este alcatuit ajuta organismul sa arda grasimile mai rapid si contine foarte multe vitamine si minerale absolut necesare pentru tine.

Ingrediente:
– o jumatate de ceasca de miere de albine
– 3 linguri de ulei de cocos
– o lingurita de scortisoara
– o jumatate de lingurita de nucsoara

Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci bine aceste ingrediente pana ce obtii o pasta omogena. Pastreaza-le intr-un borcan curat, la frigider. In fiecare dimineata adauga o singura lingurita din acest preparat in cafeaua fierbinte.

Uleiul de cocos este o grasime sanatoasa care nu se depunne in corp, ci contribuie la intensificarea arderilor. Mierea de albine contine foarte multe minerale (fosfor, calciu, potasiu, fier, sodiu) care sustin organismul pe tot parcursul zilei, protejeaza sistemul imunitar si asigura o digestie optima. Totodata ea reduce nivelul de stres si imbunatateste nivelul colesterolului bun. Scortisoara si nuscoara sunt doua condimente cu un gust deosebit care ajuta la arderea grasimilor si sustin intregul sistemul de functionare al organismului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top