Connect with us

Revistateo.ro

Remedii naturiste pentru durerile de sani

Naturiste

Remedii naturiste pentru durerile de sani

Durerile de sani provoaca panica printre femei. Multe doamne si domnisoare nu stiu ca sensibilitatea sanilor este normala in perioada ovulatiei, mai ales intre a 12-a si a 14-a zi a ciclului menstrual. Exista cateva tratamente 100% naturiste care reduc disconfortul.

Remedii naturiste pentru durerile de sani

1. Uleiul de caise combinat cu germenii de grau reduc durerea acuta simtita la nivelul glandelor mamare. E nevoie de 2 picaturi de ulei de caise incalzit, combinat cu 15 grame de germeni de grau. Cele doua ingrediente se amesteca, iar apoi sanii se maseaza usor. Durerea dispare dupa cateva minute.

2. Cataplasma cu cartofi piure este o alta solutie pentru combaterea si prevenirea durerilor mamare. Amidonul din cartofi are un efect benefic asupra sanilor.

3. Uleiul facut din luminita noptii contina multa vitamina E si este eficient pentru tratarea sanilor durerosi. Acest ulei este adesea recomandat si pentru nodulii benigni formati la nivelul sanilor. O singura capsula pe zi este suficienta pentru a scapa de aceasta problema.

Medicii le recomanda femeilor ca in perioada ovulatiei sa consume fructe si legume, pentru ca sunt bogate in fibre si vitamine, dar si leguminoase precum fasolea uscata sau lintea.

In urma mai multor cercetari efectuate de oamenii de stiinta canadieni, s-a constatat ca anumite deodorante si antiperspirante contin aluminiu. Atunci cand aluminiul patrunde prin pori provoaca mutatii la nivelul celulelor si pune in pericol sanatatea glandelor mamare.

CITESTE SI: Consumul de varza rosie previne cancerul la san

Aceiasi cercetatori au ajuns la concluzia ca femeile care au o dieta saraca in grasimi se confrunta mai rar cu durerile sanilor. Atentie! Remediile naturiste prezentate mai sus nu sunt suficiente pentru combaterea durerilor la nivelul glandelor mamare. Nu va bazati doar pe tratamentele de tip naturist, mai ales daca durerea este persistenta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top