Connect with us

Revistateo.ro

Star

Regina e foc și pară! Ce gest a făcut în public iubita Prințului Harry

Meghan Markle, logodnica Prințului Harry, a încălcat unul din cele mai importante protocoale. Surse apropiate Casei Regale Britanice spun pentru Daily Mail că Regina Elisabeta ar fi un pic dezamăgită că Meghan nu i-a ascultat sfaturile.

Meghan și Harry au apărut recent în public, iar în fața Castelului Cardiff erau adunați sute de persoane.

Frumoasa actriță a reușit să o enerveze pe Regină încălcând protocolul regal de mai multe ori într-un timp scurt.

Meghan a uitat că nu are voie să dea autografe și i-a semnat unei fetițe o felicitare. Mai mult, a dat mâna cu fanii ei uitând că își pune viața în pericol.

CITESTE SI: Ce trebuie sa faca printul Harry inainte de a se casatori cu iubita lui

Actrița a făcut și selfie-uri cu un simpatizant, acesta fiind cel mai neașteptat lucru din partea unui membru al familiei Regale.

Iubita Prințului Harry a dispărut din mediul online

Meghan Markle a luat o decizie fără precedent, în condițiile în care încă nu s-a căsătorit cu iubitul ei, Prințul Harry.

Iubita lui Harry și-a închis toate conturile de socializare. Informația a fost confirmată chiar de către Palatul kensington, acesta fiind în mod simbolic primul sacrificiu pe care actrița americană trebuia să îl facă având în vedere că va deveni prințesă.

Meghan a renunțat definitiv la Instagram, unde avea 1,9 milioane de urmăritori, dar și la pagina de Facebook, unde avea peste 800.000 de fani. Pe Twitter avea cei mai puțini admiratori, 350.000 la număr.

În aprilie 2017, vedeta și-a închis și site-ul de lifestyle feminin, The Tig. Palatul kensington a precizat că fosta actriță a serialului „The Suits” le e recunoscătoare tuturor celor care au fost alături de ea în acest timp.

Prințul Harry și Meghan se vor căsători pe 19 mai anul acesta.

Ce crede Regina despre Meghan?

Tradiționalul mesaj de Crăciun al reginei Elisabeta a II-a a fost difuzat de televiziunile britanice.

În discursul ei, suverana a vorbit și despre viitoarea membră a familiei regale, actrița americană Meghan Markle. Aceasta se va căsători cu prințul Harry în luna mai a anului viitor.

Meghan Markle își petrece sărbătorile de iarnă alături de familia regală a Marii Britanii. Este pentru prima oară când o persoană care nu este căsătorită cu un membru al familiei regale participă la celebrări.

Suverana a declarat că ea și prințul Philip „sunt nerăbdători să îi primească pe noii membri ai familiei regale anul viitor”. Astfel, suverana s-a referit atât la actrița americană, cât și la cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge, care se va naște în aprilie.

În același mesaj, regina a adus un omagiu victimelor atacurilor teroriste comise în Marea Britanie în 2017, soţului ei – prinţul Philip, care s-a retras din viaţa publică în acest an.

Regina Elisabeta a II-a a amintit în discursul ei şi victimele uraganelor din Marea Caraibilor şi pe cele provocate de incendiul care a devastat Turnul Grenfell din Londra, în urma căruia 71 de locatari au murit.

Tradiționalul mesaj de Crăciun a fost difuzat la ora locală 15.00 de televiziunile britanice ( 17.00 – ora României), fiind înregistrat anterior la Palatul Buckingham. În această dimineață, familia regală a mers la slujba de Crăciun, la Sandringham.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top