Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Răzvan Ciobanu i-a mărturisit lui Teo cum a slăbit, de fapt: „Orice obez vine și-mi spune”

Răzvan Ciobanu a slăbit peste 40 de kilograme în câțiva ani și toată lumea îl admiră pentru asta. Creatorul de modă și juratul de la „Bravo, ai stil” a mărturisit acum ceva timp care e adevărul din spatele curelor de slăbit.

Secretul dietetic al lui Răzvan Ciobanu

„Dieta se face cu un medic specialist, un nutritionist. Sunt lucruri complicate intr-o cura de slabire. Daca bagi jumatate de tableta de ciocolata cand esti in depresie, iesi, dar ciocolata aia te da inapoi patru zile de la programul tau de slabit si tot asa.

Asta cu slabitul, cu dieta, e un vals. Nu iesi din dieta niciodata, pentru ca te vei ingrasa la loc. Orice obez vine si imi spune acum ca a tinut dieta 7 luni si apoi a mancat normal, nu cred! Cand ti-ai asumat ca intri pe dieta, stii ca toata viata ta esti pe dieta”, i-a mărturisit Răzvan lui Teo, în sesiunea de LIVE de pe Facebook. (VEZI INTERVIUL INTEGRAL AICI)

Creatorul de modă a declarat în repetate rânduri că evită prăjelile și nu face exces de ulei și alte condimente atunci când mănâncă o salată.

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit cu adevărat doctorul Andrei Laslău 20 de kilograme în 45 de zile

Cum a slăbit Gabriela Cristea 16 kilograme pe vremea când prezenta un reality-show matrimonial

„Nu cred în fresh-uri. Ma bine mănânc două protocale, ca să am și fibre. Fructe consum. Am un program de viață foarte relaxat. Pot să mănânc și omletă, fără ulei. Nici nu amestec multe ingrediente la o masă. Am un orar fix de mese. Mănânc cam din patru în patru ore. Micul dejun îl servesc între 7 și 9 jumate.

Apoi mănânc fructe până la masa de prânz. La prânz pot opta pentru supe, carne la grătar, carofi copți, sushi, chiar și mici. Mănânc câte 6 mici dacă vreau, dar cu legume și cu muștar fără zahăr. Iar la cină, pot să mânânc iar sushi dacă mi-e poftă sau pește la grătar”, a declarat anul trecut Răzvan la un cunoscut post de televiziune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top