Connect with us

Revistateo.ro

Răsturnare de situație în cazul Nicoletei Botan, femeia ucisă de soț în incinta unei grădinițe.

Online

Răsturnare de situație în cazul Nicoletei Botan, femeia ucisă de fostul soț. Ce se va alege de copiii ei

Răsturnare de situație în cazul Nicoletei Botan, femeia ucisă de fostul soț. Ea era directorul unei grădinițe din București și a fost ucisă de fostul soț, chiar în incinta unității de învățământ.

În urma femeii au rămas doi copii cu vârste fragede. Acum, autoritățile trebuie să decidă ce se va întâmpla cu micuții.

În urmă cu două zile, Marius Botan a intrat în biroul Nicoletei, directorul unei gradinițe private din București, și a înjunghiat-o. Femeia a fost dusă de urgență la spital, însă a pierdut lupta cu viața chiar pe masa de operație.

Pentru fapta sa, bărbatul a fost plasat în arest preventiv.

Nicoleta era fosta lui soție și și-a dat duhul pe masa de operație. Bărbatul a declarat în fața anchetatorilor că, inițial, el a vrut să intre în biroul ei și să se sinucida, scrie cancan.ro.

Ce se întâmplă cu copiii femeii ucisă de fostul soț

Soții Nicoleta și Marius Cristian Botan aveau împreună doi copii, o fetiță în vârsta de șase ani și un băiat de un an și patru luni. Potrivit unor surse judiciare, citate de România TV, în acest moment ei se află în grija unei mătuși. Însă acest lucru ar putea să nu fie definitiv.

Autoritățile vor decide ce se va întâmpla cu cei doi copii, mai adaugă sursa citată.

CITEȘTE ȘI: Medicii legiști s-au îngrozit la efectuarea autopsiei tinerei ucisă fără milă de soțul militar. Ce au descoperit în trupul fără viață al tinerei este înfiorător

Atât rudele din partea bărbatului, cât și cele din partea femeii pot depune cereri prin care să ceară custodia celor doi copii. De acolo, rămâne în sarcina autorităților să decidă cu cine vor rămâne micuții.

Vă reamintim că Nicoleta a fost ucisă de fostul soț care, se pare, nu a suportat gândul că femeia nu îl mai vrea în viața sa. Crima a venit la două zile, după ce o altă femeie din Dâmbovița a fost ucisă într-un coafor la care lucra chiar de fostul ei soț.

În ambele cazuri au rămas copii cu vârste fragede fără mamă.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top