Connect with us

Revistateo.ro

Raed Arafat despre vaccinare. Mesaj important pentru parinti

Stiri

Raed Arafat despre vaccinare. Mesaj important pentru parinti

Isteria pro si contra vaccinare a atins cote incredibile in Romania ultimelor luni. Medicul si secretarul de stat din cadrul M.A.I. Raed Arafat a lansat un mesaj pentru toti parintii.

Raed Arafat indeamna la ratiune in privinta vaccinurilor

”Am urmarit inversunarea cu care unele persoane publice fac reclama anti-vaccinare! Este datoria mea ca medic sa iau o pozitie clara fundamentata pe ce am invatat si pe ce am vazut pe parcursul anilor.

Este incredibil, si chiar extrem de periculos, pentru ca unii chiar cred cele spuse de astfel de persoane care au un grad de credibilitate mare, fiind persoane publice! Ca medic va spun ca cel mai grav lucru ar fi revenirea unor boli care au fost eradicate datorita campaniilor de vaccinare”, avertizeaza Raed Arafat pe Facebook.

”Nu cred ca toate statele conspira impotriva cetatenilor lor si nici statul Roman nu conspira impotriva Romanilor si a copiilor lor! Va rog si va indemn sa va documentati bine inainte de a condamna copilul D-voastra si alti copii cu el la moarte sau la mutilare pe viata!”, a mai precizat Arafat.

„Poliomielita este una dintre bolile eradicate datorita vaccinarii si care a inceput sa reapara din cauza refuzului unor parinti de a-si vaccina copiii lor! Nu stiu ce poate gandi sau simti un parinte care nu-si vaccineaza copilul cand o sa vada copilul sau mutilat pe viata sau cand o sa-si piarda copilul din cauza unei boli impotriva careia acesta nu a fost vaccinat.

CITESTE SI: Monica Tatoiu, FERMA in privinta vaccinarii copiilor. Ce sfat le ofera parintilor

Respect parerile altora, insa cand o persoana publica face reclama impotriva vaccinarii trebuie sa vina cu probe stiintifice incontestabile. La acest moment singurele probe incontestabile sunt cele in favoarea vaccinarii si nu cele impotriva!”, a mai spus secretarul de stat.

4 Comments

4 Comments

  1. ALEXA

    2017-03-27T21:06:19+03:00 at 2017-03-27T21:06:19+03:00

    De acord…dar cand nu existau aceste vaccinuri ,de ce nu erau copii bolnavi de poliomelita?….Daca privim in urma ,cei mai multi bolnavi in acest sens sunt cei vaccinati in anii 1965-1969…de ce oare ?…Cumva experiment? Ar fi bine sa se spuna adevarul despre aceste vaccinuri care inoculeaza in nou nascuti tot soiul de nenorociri.

  2. Camelia

    2017-03-27T23:09:21+03:00 at 2017-03-27T23:09:21+03:00

    Tot vorbiti de vaccinare iar noi nu avem vaccinuri pt copila si, ar tr sa va fie rusine!

  3. Ciculescu mihaela

    2017-03-28T00:13:02+03:00 at 2017-03-28T00:13:02+03:00

    Hmmmmm…….Cu ce sa vaccinam copii domnule SECRETAR DE STAT RAED ARAFAT?????Spitalele si mecicul de familie nu dispun de vaccinuri de nici un fel!!!!!!Toate vaccinurile le_am cumparat din farmacie ( cu o gramada de bani….foarte scumpe).si acum in luna aprilie avem de facut iar un vaccin care trebuie sa il cumparam noi din farmacie.!!!!!!Serios…ne indrumati sa vaccinam copiii dar cu ce????? Despre ce vorbim????De exemplu medicul de familie ne_a explicat ca nu le are de la minister si nu are ce sa ne faca ….decat sa asteptammmmmmmm……si daca asteptam dupa sistemul nostru din Ro.si ajungem pe la urgente cu bebelușii cu te miri ce boala tot noi părinții suntem de vina ca nu am vaccinat copilu…..Deci salariu minim pe economie este de 1450lei….iar un vaccin 450lei………DOMNULE SECRETAR DE STAT RAED ARAFAT CE PARERE AVETI?????

  4. Nicoleta MIHAILESCU

    2017-05-29T17:36:08+03:00 at 2017-05-29T17:36:08+03:00

    Hai domn’le ca nu te cred! Nu te cred! Zici ca ai probe incontestabile pentru vaccinare. Da-le te rog. Cu detalii, cu studii etc. Si… daca este posibil FARA interese financiare. Da, poliomelita… dar in rest? Nu prea-mi vine sa cred ca e chiar asa. Pe de alta parte, se nasc tot felul de handicapati pe care medicina se chinuie sa-i tina in viata. Natura i-ar fi trimis la reciclare daca nu ar exista incrincenarea unora de a tine in viata diferite …corpuri… fara nici o valoare sociala si mai ales… fara suflet in ele. Scuze, sint dura poate. Dar lucrez in sistem si vad zilnic cazuri de fiinte, ma rog, forme de viata cu forma de om, dar care NU sint oameni. Sint doar chestii care se misca, consuma alimente si lichide si aduc numai necazuri. Inclusiv lor insilor. Inclusiv poliomelita si alte boli sint daruri ale naturii pentru a ne face mai tari, mai rezistenti. Mai putini domnilor atit de interesati sa ne imputinati ca nu mai aveti loc de noi pe planeta asta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top