Connect with us

Revistateo.ro

Blog

Raceala sau gripa?

Nu fac recomandari medicale, mi se pare iresponsabil. În schimb, am voie sa va povestesc, cat pot eu de scurt sau de eficient, de ce am datoria de a va relata experientele mele personale. Va rog sa ma înțelegeți, asa cum și eu va înțeleg, când singuri aveți dubii în legătură cu propriile opinii.

Eu am crezut mereu ca „raceala” și „gripa” sunt cam la fel. Prietenii mei îmi spuneau, suflandu-si nasul, ca-s „gripati”. Nu erau. Sufereau de un banal guturai, ca toată lumea, dar nici farmaciile nu ma ajutau, recomandându-ne medicamente „pentru raceala și gripa”. Deci, cam tot aia. Nu?
Asta pana acum niște ani. Am făcut gripa. Wow. Woooow! Fără sa ma pot controla, am zăcut cumplit, am fost avertizata de cei de la Salvare ca s-ar putea sa rămân cu sechele respiratorii, cu deficiente de auz, pe viata. Asta era GRIPA. Ahaaaa, deci e o deosebire? Se poate muri de gripa! Abia atunci am înțeles confuzia din mintea mea. Patologia asociata gripei e înspăimântătoare. Ce e de facut?
Nu pot decât sa va spun ca nu e an în care, pentru o secunda, ii expun pe cei pe care ii iubesc, unui ușor disconfort: Vaccinul antigripal. Nu mai vreau, nu mai pot și nu mai înțeleg de ce as suferi de ceva posibil fatal.
Recomandările nu-mi prea plac. Ajutorul, insa, da. Ma vaccinez an de an. Și fiica mea face asta, zambind. Și ce frumoasa e iarna, dacă știi sa ti-o transformi în Sărbători, alături de familie…
Pentru mai multe informatii www.proimunizare.ro ,www.stopgripa.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top