Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri cu otet, care iti vor face viata mai usoara. Pune otet pe o felie de paine si vei vedea cat de usor scapi de grija....

Stil de viata

A pus otet pe o felie de paine si a descoperit un truc extrem de util

Otetul este folosit de obicei pentru gatit, insa el are numeroase alte beneficii. El poate deveni cel mai bun „prieteni” atunci cand vine vorba de curatenie, insa nu toata lumea stie cat este de eficient. Spre exemplu, cu siguranta v-ati confruntat macar o data cu mirosul neplacut si greu aparut in bucatarie, de care nu mai reusiti sa scapati. Prin urmare, va prezentam cateva trucuri uimitoare cu otet.

Iata cateva trucuri uimitoare cu otet

Elimina mirosul urat din cosul de gunoi

Daca doriti sa scapati de mirosul urat din cosul de gunoi, dar nu stiti ce sa faceti, otetul este cea mai buna solutie. Pune otet pe o felie de paine si las-o in interiorul cosului de gunoi peste noapte. A doua zi, cosul de gunoi nu va mai mirosi urat.

Chiuveta infundata

Nu exista gospodina care sa nu se confrunte, uneori, cu infundarea chiuvetei. Pentru a scapa de aceasta problema, toarna o ceasca de otet, amestecat cu bicarbonat de sodiu, in chiuveta. Dupa cateva minute lasati robinetul sa curga si chiuveta se va desfunda imediat.

Solutie de curatat casa

In loc sa apelati la solutii speciale, care contin substante toxice, din magazine, o alegere mai potrivita ar fi otetul. Puneti otet cu apa intr-un recipient care pulverizeaza si utilizati-l pentru curatarea casei.

Elimina mustele de pe fructe

Otetul te ajuta sa scapi de musculite. Se umple un pahar cu otet si se acopera cu o folie de plastic. Apoi, faceti gauri mici in folie, iar mustele vor fi prinse in pahar.

Tine animalele de companie la distanta de anumite zone

De exemplu: daca aveti pisica si nu doriti sa stea pe canapea, pulverizati cu otet. Pisicile urasc otetul si vor evita zona respectiva. Nu va ingrijorati de mirosul puternic al otetului. Daca aerisiti cateva minute, mirosul va disparea.

Creste durata de viata a plantelor

Preparati un amstec de otet cu apa si pulverizati pe flori. Ele vor trai mai mult.

Curata ochelarii de vedere

Pulverizati otet pe lentilele ochelarilor si stergeti cu o carpa moale.

Speram ca aceste trucuri sa va ajute!

 

Pune detergent în sacul de praf al aspiratorului și vezi ce se întâmplă. Vei face mereu asta

Află ce se întâmplă dacă pui detergent în sacul aspiratorului. Este un truc pe care îl vei folosi mereu după ce îl vei încerca.

Pune detergent în sacul de praf al aspiratorului și vezi ce se întâmplă. Vei face mereu asta

Dacă vei pune detergent în sacul de praf al aspiratorului înainte de a-l folosi, vei observa că în casă se va simți un miros plăcut. De asemenea, praful nu se va mai ridica la fel ca înainte.

Așa că, dacă ai acasă un aspirator simplu, lucrul acesta nu înseamnă că nu poți avea o casă îngrijită, fără urmă de praf.

Pentru ca locuința ta să aibă mereu un miros plăcut și proaspăt ai putea pregăti acasă o soluție. Astfel, nu vei mai da banii pe diferite produse folosite în acest sens. Amesteul acesta costă puțin și este eficient. Iată cum trebuie să procedezi.

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

– puțin detergent (îl poți folosi fără probleme pe cel pe care îl ai deja acasă)
– apă
– bicarbonat de sodiu

Tot ce trebuie să faci este să amesteci aceste ingrediente. Pune-le într-un recipient cu pulverizator, după care îl poți folosi de fiecare dată când este necesar.

Astfel nu vei mai da banii pe odorizante. Poți apela la acest truc simplu, eficient și ieftin pentru ca în locuința ta să fie mereu un miros plăcut, proaspăt.

De asemenea, poți pune detergent în sacul de praf al aspiratorului. Sunt trucuri pe care le poți încerca și tu. Sunt eficiente. După ce le vei încerca o dată, vei face mereu asta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top