Connect with us

Revistateo.ro

cub de gheata

Naturiste

Pune un CUB DE GHEATA pe ceafa si vezi ce efect UIMITOR are. Vei fugi la CONGELATOR!

Te gandeai ca un cub de gheata poate fi un remediu foarte eficient? Pune-l pe ceafa si vezi ce afectiuni trateaza! Efectul este WOW!

Nu te-ai fi gandit ca, in afara de a raci bauturile, gheata are alte utilizari.

Iata ca un cub de gheata face miracole pentru sanatatea ta si este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru durere si alte afectiuni.

Aceasta tehnica, de a pune un cub de gheata pe ceafa, s-a nascut in acupunctura chineza, iar punctul pe care se aplica gheata este unul specific, care controleaza mai multe zone din organism.

CITESTE SI: Uite ce pățești dacă bei apă cu gheață

CITESTE SI: Ce lucru incredibil pățești dacă îți pui lingurițe reci ca gheața pe ochi

Trebuie sa tii cubul de gheata in acest punct timp de 20 de minute.

Tehnica este una bazata pe anumite puncte din corp care au capacitatea de a controla durerea. In acest punct magic de pe ceafa este controlata secretia de endorfine, adica „hormonul fericirii”.

cub de gheata

cub de gheata

In prima faza, vei simti frig, insa usor, usor, vei experimenta o senzatie placuta. Explicatie e simpla: gheata ajuta corpul sa elibereze endorfine. Acesti hormoni te face fericit si inlatura durerea.

Aceasta tehnica este foarte bune pentru alte probleme: tulburari de somn, raceli frecvente, dureri ale articulatiilor, afectiuni sexuale, astm, impotenta. Pur si simplu tii un cub de gheata pe ceafa si te vei simti in forma.

Gheata este foarte buna in cazul unui abces dentar! Daca ai o infectie la masea, aplica gheata infasurata intr-o bucata de material pe obrazul dureros si vei indeparta durerea. In plus, infectia se va retrage.

Aceasta metoda nu este recomandata femeilor insarcinate sau persoanelor care sufera de schizofrenie, epilepsie sau celor care au un pacemaker pe inima.

ATENTIE: acest articol este scris cu titlu informativ si nu inlocuieste vizita la medicul specialist.

Sursa foto: sciencemediacentre.co.nz

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top