Connect with us

Revistateo.ro

Pudră homemade pentru orice tip de ten

Machiaj

Pudră homemade pentru orice tip de ten

Pudra se numără printre cele mai iubite produse de machiaj pentru simplu fapt că este ușor de folosit și fixează foarte bine fondul de ten. Multe persoane o utilizează imediat după primer, fără a mai aplica înainte fond de ten. Indiferent de modul în care o folosești, trebuie să fii conștient de ingredientele nocive pe care aceasta le conține. Majoritatea produselor de make-up au în componență chimicale care aduse în contact cu pielea sunt absorbite în sânge și pot afecta starea ta de sănătate în timp.

CITEȘTE ȘI: MACHIAJUL CARE TE POATE FACE SĂ ARĂȚI INCREDIBIL

Iată acum o rețetă simplă care te ajută să prepari o pudră ideală pentru tenul tău numai din ingrediente naturale, făr conservați și alte substanțe chimice care să te afecteze.  Ingredientele sunt simple, însă împreună acționează ca un produs complex, care oferă acoperire puternică și în același timp tratează în mod delicat tenul. Iată de ce ai nevoie:

– o lingură de făină de arorut (se găsește la plafar)

– o lingură de cacao organică

Opțional:

– scorțișoară (pentru persoanele care au tonuri calde ale tenului)

– argilă (pentru persoanele care au tonuri reci ale tenului)

Amestecă făina de arorut cu cacaoa și verifică intensitatea culorii pudrei. Dacă ai nevoie de o culoare mai deschisă, mai adaugă făină de arorut, iar dacă ai nevoie de o culoare mai închisă mai adaugă cacao. Mixează și adaugă ingredientele opționale dacă este necesar. Depozitează pudra într-un recipient curat, dezinfectat și uscat și utilizeaz-o timp de 30 de zile. Nu uita că pensulele cu care o aplici trebuie să fie întotdeauna curate și bine uscate.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top