Connect with us

Revistateo.ro

Program zboruri 11 ianuarie zboruri anulate si intarziate

Stiri

Program zboruri 11 ianuarie Aeroport Otopeni Henri Coandă Bucureşti

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coanda Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Baneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfasoara in condiţii de iarna, cu ninsoare abundenta, se arata intr-un comunicat de presa remis AIR24.ro.

UPDATE, ora 18:55 – Traficul aerian se desfasoara in conditii de iarna, iar anumite zboruri pot inregistra mici intarzieri la decolare, conform unui comunicat oficial emis de reprezentantii celor doua aeroporturi. Pe pista se opereaza cu utilaje speciale pentru a mentine spatiul de miscare in conditii optima, mai spun cei de la Aeroporturi.

UPDATE: La ora 12, reprezentantii Aeroportului Otopeni au facut un nou anunt cu privire la cursele aeriene:

Se aterizeaza si se decoleaza in deplina siguranta.
Unele zboruri inregistreaza intarzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor.

Din cauza conditiilor meteo, compania Tarom a anulat cursele 201/202 Bucuresti – Chisinau – Bucuresti, 603/604 Bucuresti – Timisoara – Bucuresti si 643/644 Bucuresti – Cluj Napoca – Bucuresti. Pasagerii urmeaza  sa fie imbarcati tot astazi pe urmatoarele curse catre aceleasi destinatii. Mai multe detalii se pot afla pe site-ul companiei TAROM.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru mentinerea suprafetei de miscare in conditii optime si sunt asigurate conditiile pentru desfasurarea operatiunilor aeriene.

Informatii in timp real despre situatia zborurilor pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti pot fi gasite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

Nicio cursa nu este anulata pe Aeroportul Henri Coanda din cauza condiţiilor meteo. Se aterizeaza şi se decoleaza in deplina siguranţa. Unele zboruri inregistreza intarzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare in condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfaşurarea operaţiunilor aeriene.

Informaţii in timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coanda Bucureşti pot fi gasite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

Compania Naţionala Aeroporturi Bucureşti recomanda pasagerilor sa işi ia masurile necesare pentru a se prezenta in timp la aeroport.

Daca doriti sa aflati care este situatia drumurilor in 11 ianuarie puteti accesa acest articol.

Foto: Facebook / Teo Postelnicu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top