Connect with us

Revistateo.ro

Profetiile lui Nostradamus pentru 2017

Inedit

Profetiile lui Nostradamus pentru 2017

S-au descoperit profetiile lui Nostradamus pentru 2017. Mai multe site-uri din lume sustin ca previziunile profetului s-ar putea indeplini in anul ce vine. Acesta a vorbit despre situatia politica globala si a vorbit inclusiv despre ce se va intampla in Romania.

Filozoful francez care a trait in secolul 16 a prevazut victoria lui Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA si atentatul terorist de la 11 septembrie.

Ce a prevazut Nostradamus pentru 2017

Energia solara va fi folosita la o scara tot mai larga. Aceasta va fi tot mai folosita de oameni si va deveni una din cele mai ieftine. Nostradamus a scris in catrenele sale si despre ideea initierii calatoriilor spatiale comerciale.

Nostradamus a mai spus ca cele doua Corei ar putea deveni o singura tara, iar liderul Coreii de Nord va fi detronat si se va refugia in Rusia.

Profetul francez a spus ca omenirea va fi martora unor evenimente tot mai bizare. OZN-urile vor fi tot mai evidente, iar guvernele lumii vor incepe sa vorbeasca despre aceste fenomene.

Nostradamus a vorbit si despre ISIS, organizatie terorista care ar putea declansa Al Treilea Razboi Mondial. Italia se va confrunta cu o criza economica fara precedent, iar China va ajuta mai multe state sa isi revina din punct de vedere economic.

Intre Ucraina si Rusia se va incheia un acord de pace, iar tarile din Orientul Mijlociu vor continua sa fie angrenate in razboaie. Despre Romania, Nostradamus a prevazut ca va fi cucerita de Rusia. Din 2017, profetul a spus ca tara noastra se va intoarce din nou sub influenta Federatiei Ruse.

CITESTE SI: Se adeveresc profetiile Babei Vanga? Ce a prezis despre viitorul Americii

Despre profetiile lui Nostradamus a scris Alex Noudelman, un influent personaj din blogosfera. Acesta a vorbit in ultima vreme si despre alegerea lui Donald Trump si consecintele acestei victorii pentru America si intreaga lume.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top