Connect with us

Revistateo.ro

Prințul William a plecat în turneul regal fără Kate Middleton: „E foarte supărată”

Regalitate

Prințul William a plecat în turneul regal fără Kate Middleton: „E foarte supărată”

Prințul William a plecat în turneul regal fără soția lui, ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Fiul regretatei Prințese Diana a vorbit în public despre absența nevestei sale, cu care are deja 3 copii frumoși: George, Charlotte și Louis.

„Soția mea, Catherine, este foarte tristă că nu a putut fi aici. Ea și familia ei își amintesc cu drag de cei aproape trei ani petrecuți pe când tatăl ei lucra pentru British Airways, în Amman. I-ar fi plăcut să fie aici. E foarte supărată că am venit fără ea.”, a mărturisit William în cea mai recentă apariție publică.

CITEȘTE ȘI: Video! Kate Middleton, speriată după ce fiul ei, Prințul George, a căzut

De ce poartă Meghan Markle pantofi cu un număr mai mare

Kate și-a anunțat retragerea din viața publică

A devenit recent mamă pentru a treia oară. Ducesa a dat naștere acum unui băiețel, prințul Louis de Cambridge. Kate a fost în centrul atenției la Trooping The Colour, festivitatea în timpul căreia a fost celebrată ziua de naștere a Reginei Elisabeta.

După eveniment, Kate Middleton a decis să ia o pauză de la aparițiile publice. Își dorește să facă asta cel puțin până în toamnă. Astfel se poate ocupa de creșterea copiilor săi.

În luna aprilie, Kate Middleton a devenit mamă din nou. Are trei copii. În acest an l-a adus pe lume pe prințul Louis. La scurt timp de la nașterea băiețelului, a avut loc nunta prințului Harry cu Meghan Markle.

De asemenea, recent a avut loc și Trooping The Colour, festivitatea de celebrare a zilei de naștere a reginei. Ducesa a participat la ambele evenimente. De aceea nu și-a putut lua concediul de maternitate, pe care l-a tot amânat.

Acum, Kate a luat decizia de a nu mai avea apriții publice cel puțin până la toamnă. Vrea să își dedice timpul creșterii celor trei copii.

„Kate se va rezuma la îndatoririle regale, după ce a decis să-și prelungească concediul de maternitate luat după nașterea Prințului Louis până, cel mai probabil, în toamna acestui an”, a fost dezvăluirea făcută de expertul regal, Richard Fitzwilliams, conform express.co.uk, scrie verdict.ro.

Duncan Larcombe, biograful regal, a dezvăluit că acesta este un obicei pe care îl respectă toate femeile din Familia Regală. ”Este o tradiție pentru proaspetele mămici din familia Regală să-și ia o pauză de șase luni de la angajamentele oficiale”, mai apare în sursa menționată enterior.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top