Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Prințesa Diana, replică de neuitat pentru Camilla Parker, actuala soție a prințului Charles: „Îmi dau seama…”

Marea absentă de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle a fost, cu siguranță, prințesa Diana. La aproape 21 de ani de când a plecat dintre noi, lumea încă îi simte lipsa și și-ar fi dorit să o vadă la marele eveniment din viața lui Harry.

Nimic nu a fost lăsat la întâmplare pe 19 mai, atunci când prințul Harry s-a căsătorit cu fosta actriță Meghan Markle. Cei doi au lăsat un scaun liber în biserică, acolo unde prințesa Diana ar fi trebuit să stea lângă fiul cel mare, William. În schimb, la eveniment a participat Camilla Parker, femeia cu care prințul Charles s-a căsătorit. Despre cei doi s-a scris de multe ori că aveau o relație încă de pe vremea când era căsătorit cu prințesa Diana.

Citește și: Prințul Harry, declarații devastatoare despre regretata Prințesă Diana

În timpul vieții, Prințesa Diana a mărturisit într-un interviu cum a confruntat-o pe Camilla Parker, femeia care avea o aventură cu soțul ei, Charles. Replica ei a rămas în istorie. Mulți fani ai prințesei i-au apreciat curajul.

„Cea mai proastă zi din viața mea a fost când am realizat că Charles s-a întors la Camilla. Unul dintre cele mai curajoase momente din cei zece ani de mariaj a fost când m-am dus la această petrecere îngrozitoare (organizată de Lady Annabel Goldsmith, în februarie 1989), la aniversarea vârstei de 40 de ani a surorii Camillei”, a povestit Diana. Ea a mărturisit că apariția ei la eveniment a fost una suprinzătoare. Nimeni nu se aștepta să o vadă la petrecere pe cea supranumită „prințesa inimilor”.

Citește și: Cum o umilea Camilla pe Prințesa Diana

Atunci, Lady Di a confruntat-o pe amanta soțului ei, Camilla Parker:

“Află că ştiu exact ce este între tine şi Charles. Nu m-am născut ieri. Îmi pare rău că vă stau în cale. Îmi dau seama că asta trebuie să fie teribil pentru voi. Nu mă luaţi drept o idioată”, au fost cuvintele prințesei.

Prințul Charles s-a căsătorit în 2005 cu Camilla Parker

După multe scandaluri mediatice, în decembrie 1995, Regina Marii Britanii a fost de acord cu “un divorț rapid” al cuplului. Lady Di a rămas permanent cu cei doi copii au săi, William și Harry, până la momentul dispariției sale în accidentul rutier, în anul 1997. La rândul său, Camilla Parker s-a căsătorit cu prințul Charles în anul 2005, cei doi fiind împreună și astăzi. De altfel, aceștia au participat împreună la nunta prințului Harry cu Meghan Markle.

Prinţesa Diana s-a stins la vârsta de 36 de ani, pe 31 august 1997, după ce limuzina în care se afla alături de iubitul său, Dodi al-Fayed, s-a izbit de un parapet într-un pasaj din Paris.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top