Connect with us

Revistateo.ro

Primele declaratii ale lui Brigitte Sfat dupa operatie

Stiri

Primele declaratii ale lui Brigitte Sfat dupa operatie

Brigitte Sfat a scapat de ce ii era mai teama. In urma cu cateva saptamani, sotia tenismenului Ilie Nastase anunta pe Facebook ca in corpul ei au fost depistate mai multi tumori cu potential cancerigen.

Astazi, dupa interventia chrirugicala suferita la Viena, vedeta a postat un mesaj emotionant pe pagina sa de pe reteaua de socializare oferind o veste buna prietenilor: „Buna dimineata! In viata mea e dimineata! Iar Dumnezeu m a binecuvantat cu biruinta, si dreptul la o viata noua, cred ca am primit acesta provocare pentru a vedea ce fel de om vreau sa fiu, ce fel de viata vreau sa traiesc, ce fel de oameni se invart in jurul meu si care este adevarata mea familie.

Asa cum s a intamplat si acum un an, cand am fost internata in Romania cu diagnosticul embolie pulmonara si infarct pulmonar, prietena mea Florentina Tolici impreuna cu fiica ei Cristina Tolici au fost si de aceasta data alaturi de mine , este mult mai usor sa sti ca nu esti singur( chia daca stiu ca Domnul Isus nu m a parasit niciodata), dar avem uneori nevoie de un umar de carne , pe care sa ne sprijinim….

Multumesc fratilor de credinta pentru rugaciuni, si prietenilor de pe facebook pentru incurajari! Domnul sa va binecuvanteze!”

In urma cu cateva saptamani, Brigitte anunta pe Facebook ca are probleme de sanatate. Medicul i-au descoperit doua tumori care necesitau o interventie de extirpare urgenta.

Vedeta si-a cerut iertare de la toti cei fata de care a considerat ca a gresit, printre care fostul ei sot, Ovidiu, fostei sotii a fostului sot, i-a multumit lui Ilie Nastase pentru ca i-a fost aproape necontenit si i-a cerut lui Dumnezeu un ragaz pentru a indrepta lucrurile. „Ii cer iertare fiului meu ca nu am reusit sa ii ofer toata dragoste de care are nevoie”, a mai scris Brigitte la acea vreme.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top