Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Prima zi de scoala

Începe școala. La început mai greu, dar începem sa ne obișnuim cu temele, micile obligații zilnice, totul în speranța că vom ajunge „cineva”. Cam asa se și întâmplă, deși (și aici voiam sa va aduc!) nu întotdeauna CAND vrem. Ma uitam la Julia Roberts, celebra actriță căreia nici Oscarul nu i-a stat în cale.

Dar asta la vremea potrivita. Înainte de celebritate, Julia Roberts a lucrat ca vânzătoare de înghețată, chelnerita la McDonalds și punea benzina în mașinile starurilor.

Hm… ce-i de înțeles de aici? Cu burta pe carte ca pe placa de surf, așteptați cu răbdare succesul. El va veni. E ca la jocuri, ca sa poți câștiga trebuie neapărat sa participi. Succes în drumul către succes tuturor școlarilor, de toate vârstele!

Teo-Si-Maia-Trandafir-Prima-zi-de-scoala (15)

Ca veni vorba despre prima zi de școală, atat de așteptată de copiii care-si fac prieteni și în clasa: Maia era atât de nerăbdătoare! A plecat zburând dimineață către colegi și profesori, mandra de rechizitele cumpărate de ea din excursia în Germania, din vara.

Teo-Si-Maia-Trandafir-Prima-zi-de-scoala (13)

I-am dat la ea niște bănuți, ca orice părinte, sa-i dea pe ciocolata și înghețată. Cumpatata mea, care nu prea mănâncă dulciuri, m-a sunat sa ma întrebe dacă n-ar fi mai bine sa cumpere un ghiozdan colorat, de fetite, care-i făcea cu ochiul, câteva caiete și stilouri. M-am bucurat de alegerea ei înțeleaptă și am spus ca…e bine sa facă exact ce simte.

De unde sa știm noi ca ne cearta ziarele și când suntem bine intenționate? Asta nu ne-a împiedicat sa zâmbim, ca doar e prima zi de școală, cu ghiozdan nou și lumina în priviri!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top