Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Prezentatorul de televiziune Adi Nartea s-a înscris la cursurile TV&Film Academy by Ruxandra Ion

Prezentatorul de televiziune şi actorul Adi Nartea s-a înscris la cursurile TV & Film Academy by Ruxandra Ion, unde o va avea ca profesoară pe Teo Trandafir, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Vedeta postului TV Kanal D a decis să urmeze cursurile de prezentator în cadrul şcolii de talente deschise de Ruxandra Ion la Bucureşti, unde o va avea ca profesoară pe Teo Trandafir.

Deşi are o bogată experienţă ca prezentator TV, printre emisiunile prezentate de el numărându-se „Dragoste punct ro”, „Noră pentru mama”, „Inelul cu diamant”, „Vreau să fiu vedetă”, „Paradisul femeilor” etc. , Adi Nartea şi-a dorit să urmeze cursuri de prezentator pentru a se perfecţiona, iar „TV & Film Academy by Ruxandra Ion” i s-a părut alegerea optimă în acest sens. Adi Nartea are o bogată experienţă şi în ficţiunea de TV, cele mai importante personaje interpretate fiind în seriale precum „La bloc” şi „Fetele marinarului”.

Cursurile TV & Film Academy by Ruxandra Ion vor începe pe 3 februarie, iar înscrierile continuă la sediul din Capitală, din Str. Căderea Bastiliei nr. 41, informaţii suplimentare putând fi găsite şi pe www.academytv.ro.

„TV & Film Academy by Ruxandra Ion” va acorda celor mai buni cursanţi ai şcolii un contract de impresariere cu Act Smart House SRL, firma de talent-management deschisă de Ruxandra Ion. Compania a semnat deja contracte de impresariere artistică cu artişti consacraţi din România. Astfel, pe lângă şansa de a învăţa într-un mediu profesionist, de la adevăraţi profesionişti în televiziune, cursanţii cei mai buni vor beneficia de o oportunitate unică de a fi impresariaţi imediat după terminarea cursurilor şi de a-şi putea fructifica şi implementa profesional talentul şi deprinderile învăţate în academie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top