Connect with us

Revistateo.ro

CNC spijina cursurile de vara de scurt-metraje TV&Film Academy by Ruxandra Ion

Inedit

CNC spijina cursurile de vara de scurt-metraje TV&Film Academy by Ruxandra Ion

CNC spijina cursurile de vara de scurt-metraje TV&Film Academy by Ruxandra Ion. Inscrierile sunt deschise! Tinerii au sansa sa-si valorifice talentul si sa participe la importante festivaluri de shorts europene!

Act Smart House, cu sprijinul Consiliului National al Cinematografiei (CNC) organizeaza, in cadrul Tv & Film Academy by Ruxandra Ion, scoala de vara de scurt-metraje.

Desfasurat in perioada iunie – septembrie 2014, Scoala de vara “Act Smart Short Films” este primul curs de scurt-metraje aplicat pe proiect, in urma caruia se pregatesc, parcurgand absolut toate etapele, 15 filme de autor pentru tinerii romani.

Cursurile, facute cu sprijinul Consiliului National al Cinematografiei (CNC) se adreseaza tuturor tinerilor romani care vor avea, astfel, sansa unica, sa invete de la cei mai buni sa scrie, produca, regizeze si monteze 15 scurt-metraje. Pe langa asta, cele mai bune scurt-metraje vor participa la importante festivaluri de profil din Europa agreate de CNC!

“Act Smart Short Films” ii are ca instructori pe profesorii de regie, productie, scenaristica si montaj ai “Tv & Film Academy by Ruxandra Ion”: Ruxandra Ion, Ducu Ion, Iulia Rugina, Alex Fotea, Radu Grigore, Mihai Mitici, profesori cu o activitate recunoscuta, premiata si apreciata in lumea filmului si televiziunii romanesti si internationale. Scoala de vara “Act Smart Short Films” se adreseaza tuturor celor pasionati de film, fie ca au experienta in domeniu sau nu si nu exista limita de varsta!

Cursurile constau in 40 de ore de teorie aplicata pe proiect, 12 de ore de practica aplicata pe proiect, 1 zi de filmare cu echipament asigurat de TV & Film Academy by Ruxandra Ion. Cursurile se desfasoara in iunie si iulie iar filmarile pentru scurt-metraje in perioada 22-31 iulie, postproductia urmand a se realiza in perioada august-septembrie. Mai sunt 5 locuri disponibile!

Inscrierile pentru “Act Smart Short Films” sunt deschise si se pot face pe www.academytv.ro sau la sediul din str. Caderea Bastiliei nr. 41

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top